Netflix maakt echte Squid Game met megaprijs… en jij kunt meedoen!

Films & Series Jeroen Kraak 15 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Squid Game is de grote hit van Netflix. Logisch dat de streamingdienst dat wil uitmelken. Het komt nu met een nieuwe show waaraan jij kunt meedoen.

Het Koreaanse Squid Game is de populairste titel op Netflix. Toen de serie gelanceerd werd praatte de gehele wereld nergens anders over. Dat komt een deel natuurlijk voor het bijzondere verhaal achter de serie, maar natuurlijk vooral door de meedogenloze spellen. De streamingdienst haakt daar nu op in en komt met een echte versie waarin flink veel geld is te verdienen door de winnaar.

Een echte Squid Game

De nieuwe show op Netflix krijgt de toepasselijke naam: Squid Game: The Challenge. Volgens de streamingdienst heeft de show de grootste cast en hoogste geldprijs in de geschiedenis van reality TV. In de spelshow gaan namelijk 456 echte spelers met elkaar de strijd aan voor 4,56 miljoen dollar.

Peaky Blinders seizoen 6: dit schrijven de media over de Netflix-knaller

Maar Squid Game: The Challenge is meer dan een spelshow. Net zoals in de echte serie is het ook in dit programma belangrijk voor de kandidaten om allianties te vormen en de ideale strategie uit te zetten. Deze worden volgens Netflix tot het uiterste getest.

In Squid Game: The Challenge zul je waarschijnlijk verschillende spellen zien die je uit de originele versie kent. Daarnaast komen er ook een aantal nieuwe uitdagingen. Net zoals in de serie zullen de deelnemers één voor één worden geëlimineerd.

Jij kunt meedoen

Het mooie aan de nieuwe Squid Game-show is dat jij kunt meedoen. Aanmelden doe je via een speciale website. Als je mee wil doen moet je onder andere een video van 1 minuut opnemen en vertellen wat je met het prijzengeld gaat doen, als je wint tenminste.

Door het aanmeldformulier zijn we ook achter wat meer details gekomen over de nieuwe Squid Game-show. Zo zullen de opnames vier weken duren en ergens aan het begin van 2023 plaatsvinden. De show zal dus naar alle waarschijnlijkheid pas op zijn vroegst aan het einde van dat jaar worden uitgezonden. Gisteren maakte Netflix al bekend dat er een nieuw seizoen van de serie komt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen