State of Play: PlayStation 5-topgame Returnal krijgt co-op

Games Jelle van Es 9 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Nog altijd is Returnal één van de tofste games die je op de PlayStation 5 kunt spelen. Het is een game die heerlijk pittig is en waarbij je continu probeert verder te komen. Mocht je daar problemen mee hebben, dan is er goed nieuws.

Tijdens de State of Play werd namelijk duidelijk dat Returnal binnenkort een grote update krijgt. Deze heet Ascension en wordt gratis uitgebracht voor iedereen die de game op de PlayStation 5 heeft. En deze brengt onder andere een coöperatieve modus.

Samen Returnal spelen op de PlayStation 5

Returnal is een game waar veel gamers problemen mee hebben. Het is een titel die qua moeilijkheidsgraad behoorlijk hoog ligt. En elke keer dat je denkt dat je het voor elkaar hebt, dan kom je in een nieuw gebied met sterkere vijanden. Nou, met de nieuwe update die in maart voor de PlayStation 5 wordt uitgebracht, heb je de mogelijkheid om het leed te delen. Beide spelers moeten dan wel de game hebben, want het gaat om een online co-op ervaring. Maar op die manier kun je lekker samen strijden in de game. Wil je weten hoe dat er een beetje uit ziet? Bekijk dan de onderstaande trailer.

Daarnaast krijg je dus met deze update voor Returnal op de PlayStation 5 nieuwe content. Het gaat om The Tower of Sisyphus. Dit is content die je overigens niet samen kan spelen. En om er toegang tot te krijgen, moet je de Icarian Grapnel hebben vrijgespeeld. Het is een soort toren met verschillende verdiepingen. Elke verdieping geeft je sterkere vijanden en meer uitdagingen. Op die manier wordt de toch al pittige game op deze manier aalleen maar moeilijker. Ideaal dus als je de game hebt uitgespeeld en op zoek bent naar nieuwe uitdagingen.

Topgame

Returnal op de PlayStation 5 is echt een topgame. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Returnal: Playstation 5 is een absolute topgame rijker

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen