State of Play: PlayStation 5 krijgt Exoprimal, nieuwe game van Capcom

Games Jelle van Es 9 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Tijdens het meest recente State of Play-evenement van Sony, is de game Exoprimal aangekondigd. Het is een titel van Capcom en komt met heel wat dino’s die een moderne stad aanvallen. Aan de speler om daar dus iets aan te doen. De game staat gepland voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

In de game krijg je de mogelijkheid om in Exoprimal met een team van vier aan de slag te gaan. Elk personage heeft daarbij zijn eigen vaardigheid. Het is dan ook handig om goed samen te werken en op die manier te overleven.

Verschillende dino’s in Exoprimal

In de game krijg je verder te maken met een grote verscheidenheid aan dino’s. Zo zagen we onder andere een T-Rex die in de game lekker losging. Maar ook een Triceratops kwam even voorbij. Dat lijken een beetje de bazen van de game te zijn. Daarnaast zijn het vooral veel kleinere vijanden die het je lastig lijken te maken. Het nadeel van zoiets als een State of Play is dat je vaak niet helemaal goed weet wat je voorgeschoteld krijgt. Wat dat betreft is Exoprimal een game die echt nog wel even een stuk van ons is verwijderd. Ik denk niet dat dit een game is die je eind dit jaar op je PlayStation 5 speelt. Als het goed is komt hij in 2023 uit. Bekijk de trailer hieronder.

Exoprimal eindigde ook nog met een interessante teaser die verwijst naar een ander personage uit de wereld van Capcom. Wie dat is, daar zullen we pas later achter gaan komen. Maar het is in elk geval tof dat de Japanse ontwikkelaar weer een keer met een unieke game komt. Verwacht later dit jaar meer over de game. Dit lijkt echt de eerste aankondiging te zijn.

Genoeg te doen

Mocht je een PlayStation 5 hebben, dan duurt het nog even voordat je los kunt gaan met Exoprimal. Maar er is gelukkig genoeg ander moois. Bezoek daarvoor onze overzichtspagina.

Gran Turismo 7: een pareltje voor de echte autoliefhebber

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen