Stranger Things en Deadpool: meesterlijke combinatie toch werkelijkheid?

Films & Series Jeroen Kraak 13 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Stranger Things is voor veel Netflix-kijkers hun favoriete serie. Marvel-fans zijn dan weer helemaal idolaat van Deadpool. Hoe cool zou het zijn als deze twee werelden elkaar zouden kruizen? Het lijkt onmogelijk, maar niets is minder waar.

De Emmy Awards zijn het moment dat de gehele televisiewereld bij elkaar komt. Het is dus een ideaal moment voor journalisten om grote televisiemakers aan de tand te voelen. Ook Variety was er bij en die wist een opmerkelijke uitspraak over Stranger Things en Deadpool te ontlokken.

Netflix-hit Stranger Things en Marvel-held

Het medium sprak met Shawn Levy. Misschien doet die naam je niet een belletje rinkelen, maar hij is uitvoerend producent en regisseur van Stranger Things. Opvallend genoeg gaat Levy ook nog de derde Deadpool-film regisseren. Een link tussen de twee is dus al snel gelegd.

Bij Deadpool werkt Levy samen met Kevin Feige, de grote baas van Marvel. Daar doet hij dan ook ideeën op. Hij hoopt net zoals bij Marvel van Stranger Things een universum te kunnen maken met verschillende verhalen. Dat is overigens al in volle gang, want bedenkers de Duffer Brothers werken al aan een spin-off en toneelvoorstelling gebaseerd op de hoofdserie.

Deadpool Disney 2
Dat moet wel een sexy crossover worden. Bron: 21th Century Fox

Samen in een serie of film?

Dat is overigens niet het meest opmerkelijke dat Levy liet ontsnappen. Hij liet ook weten na te denken over een crossover tussen Deadpool en Stranger Things. Dat wil dus zeggen dat de series elkaar kruizen, doordat het ene figuur voorkomt in de andere film of serie.

“Gek genoeg probeerden Ryan Reynolds (Deadpool) en ik erachter te komen hoe we in vredesnaam een DeadpoolStranger Things-crossover zouden kunnen doen. We hebben het nog niet gekraakt, maar het ligt op tafel”, vertelde Levy aan Variety.

Laten we hopen dat het er echt van komt, want crossovers zorgen meestal wel voor een lach op het gezicht. Vooral als het twee titels zijn waar je het totaal niet bij verwacht.

Ben je trouwens benieuwd waar je de 5 allerbeste Emmy-series in ons land kunt streamen? Je leest het via onderstaand artikel:

Netflix, HBO Max of Disney? Hier zie je de grootste Emmy Awards-winnaars

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen