Elke Marvel en Star Wars-trailer die je gemist hebt tijdens Disney’s D23

Films & Series Jeroen Kraak 12 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Als Disney-fan kon je de afgelopen dagen flink genieten. Niet alleen was er Disney+ Day, maar ook de de D23 Expo. Bij de evenementen kwamen een hoop nieuwe trailers langs. WANT-redacteur Jeroen Kraak neemt jou mee langs de speciale live-action-trailers. Zo zie je Marvel, Star Wars en nog een bijzondere bonus.

Disney heeft een aantal grote franchises in handen. De bekendste zijn Star Wars en Marvel, naast er is natuurlijk Pixar en National Geographic. Goed, ik kijk het meest uit naar de eerste twee, hoewel er altijd ruimte is voor een goede Pixar-film. Ik neem jou mee naar de D23 Expo en laat je de tofste trailers zien.

Marvel en Star Wars

Er komt flink wat nieuws aan. Disney heeft een aantal bijzondere Marvel-aankondigingen gedaan en daarnaast is er ook wat om te smullen voor de echte Star Wars-fan. Hier komen de trailers.

Werewolf by Night

Met WandaVision was er al ruimte voor heksen en bij Blade kwamen er ook vampiers aan bod. Nu is het echter tijd voor weerwolven bij Marvel. Op een donkere en sombere nacht duikt een geheime kliek van monsterjagers op. De groep komt samen na de dood van hun leider bij de onheilspellende Bloodstone Temple. In een macabere herdenking van de leider, worden de aanwezigen in een mysterieuze en dodelijke wedstrijd om een krachtig relikwie gedwongen. Een jacht die hen uiteindelijk oog in oog zal brengen met een gevaarlijk monster.

Secret Invasion

Secret Invasion is misschien wel een van de Marvel-series waar ik persoonlijk het meest naar uit kijk. Niet alleen omdat ik enorm fan ben van Samuel L. Jackson en Cobie Smulders, maar ook het verhaal erachter lijkt echt top te worden. Fury en Talos proberen de Skrulls te stoppen die geïnfiltreerd zijn in de hoogste kringen van het Marvel Universe. De Skrulls zelf kun je dan weer kennen uit Captain Marvel. De serie komt in 2023 naar Disney+.

Andor

Van Marvel gaan we door naar Star Wars. Laten we het eens hebben over Andor, de Star Wars-serie die er bijna aankomt. Je moet nog iets meer dan een week wachten, maar dan staat de eerste aflevering op Disney+. In lange (24 afleveringen!!) spionage thriller zien we natuurlijk een van de centrale karakters terug uit Rogue One. De serie speelt zich namelijk vijf jaar voor de film af en is gevuld met gevaar, bedrog en intriges waarmee Cassian mee te maken krijgt. Andor is gericht op de gewone mensen wiens leven wordt beïnvloed door het rijk.

Ahsoka

Van Ahsoka helaas geen trailer, maar wel wat afbeeldingen. Zo hebben we net weer een beter beeld over hoe deze Disney+-serie eruit gaat zien. In de Star Wars-show volgen we de voormalige Jedi Ahsoka Tano als ze een gevaarlijke dreiging onderzoekt. De serie is in 2023 te zien.

Ahsoka Disney+ Star Wars Marvel
Ahsoka (Afbeelding: Disney)
Ahsoka Disney+ Star Wars Marvel
Licht in het donker. (Afbeelding: Disney)

The Mandalorian

Natuurlijk kunnen we niet zonder de avonturen van Grogu en Mando. Eigenlijk was Star Wars: The Book of Boba Fett een soort Mandalorian 2.5, waarin we zagen hoe het verder ging met de twee helden. Tijdens de D23 Expo kregen we een teaser te zien van het derde seizoen. Grogu en Mando zijn herenigd met elkaar en zetten hun reis door het meedogenloze universum voort. Je moet nog wachten tot 2023.

Willow

Van Marvel en Star Wars gaan we naar Willow. Geen Star Wars-titel, maar wel een Lucasfilm-serie gebaseerd op de ideeën van George Lucas en Ron Howard. De serie speelt zich af in een magische wereld waar tovenaars, trollen en andere mystieke wezens floreren. Het verhaal van een onwaarschijnlijke groep helden die op een gevaarlijke zoektocht vertrekt en hun innerlijke demonen onder ogen komt om de wereld te redden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen