Disney+ Day: flinke korting en groot aantal nieuwe series en films

Films & Series Jeroen Kraak 8 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is vandaag Disney+ Day, het evenement waar alles in het teken staat van de streamingdienst van Mickey Mouse. En dat is goed nieuws, want alleen vandaag kun je de dienst met flinke korting scoren. Zo kun je gelijk de nieuwe content kijken die vandaag uitkomt.

Disney+ timmert hard aan de weg. Het is snel op weg om de tweede streamingdienst in de wereld te worden. Waar Netflix en Amazon Prime Video te kampen hebben met een krimp in het aantal leden groeit Disney+ gestaag door.

Het is Disney+ Day

Disney+ bestaat natuurlijk nog maar amper drie jaar. In die tijd hebben we al verschillende topseries voorbij zien komen. Wat te denken van The Mandalorian of Moon Knight. Daarnaast komt het ook met een hele bulk content via het kanaal Star. Daar zie je (nieuwe) toppers van onder andere Hulu, FX en 20th Century.

Om dat te vieren is het vandaag de tweede editie van Disney+ Day. Tijdens de dag komt Disney+ met verschillende nieuwtjes zoals nieuwe trailers en aankondigingen van nieuwe titels. We kunnen in de loop van de dag waarschijnlijk dus wat nieuws verwachten. Toch is de dag zelf ook zeer interessant voor mensen met een Disney+ abonnement.

Disney Baby Yoda The Mandalorian George apple google Lucas Grogu
Ook Disney+ is nog jong. (Afbeelding: The Walt Disney Company)

Nieuwe series en films

Tijdens Disney+ Day komen namelijk flink wat titels online. Tijdens de WANT2SEE zag je een aantal aanraders voorbijkomen, maar hier nemen we ze nog allemaal een keertje door. Zo zie je voor het eerst de live-action-versie van de beroemde tekenfilm Pinocchio. Daarnaast kun je vanaf nu ook Thor: Love and Thunder op de streamingdienst zien.

Maar dat zijn niet de enige premières, ook kunnen we een kijkje achter de schermen nemen met Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder en Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return. Ook is er weer een speciale Short van The Simpsons. Dit keer een Disney-versie in plaats van de Marvel-editie van vorig jaar.

Ook kun je een aantal nieuwe serie verwachten op Disney+. Zo zie je onder andere docuseries over Mike Tyson. Met Wedding Season en Tierra Incognita is er ook ruimte voor drama.

She Hulk Disney+
Code groen! (Afbeelding: Disney)

Disney+ met flinke korting

Maar dat is niet alles. Speciaal voor Disney+ Day komt het bedrijf met een speciale actie. Je kunt nu een maand kijken voor een wel heel laag bedrag. Van 8 tot en met 19 september kun je een maandabonnement afsluiten voor 1,99. Dat is dus flink minder dan dat je normaal zou betalen.

Het mooie is dat deze actie ook geldt voor oud-leden. Vaak wordt deze groep uitgesloten bij promotieacties waarbij je goedkoper kunt kijken. Meer info vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen