Anti-helden schitteren in heerlijke Suicide Squad-trailer

Games Jelle van Es 10 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Tijdens de Game Awards zijn er heel wat leuke dingen aangekondigd en getoond. Hier en daar is er een nieuwe game onthuld, maar het zijn voornamelijk beelden van titels die al eerder zijn onthuld, zoals bijvoorbeeld Suicide Squad: Kill The Justice League.

Suicide Squad: Kill The Justice League is een game die alweer in 2020 werd aangekondigd tijdens de DC FanDome. Toen was al duidelijk dat de game voorlopig niet uit zou komen. Maar nu hebben we eigenlijk nog steeds geen datum, behalve dat hij ergens in 2022 moet verschijnen. Gelukkig ziet de nieuwe trailer er top uit

Suicide Squad: Kill The Justice League trailer is top

De trailer van Suicide Squad: Kill The Justice League laat veel verschillende elementen zien, waarbij je de diverse personages los ziet gaan. Centraal daarbij staat eigenlijk de vijand van de trailer: The Flash. Normaal gesproken is dat natuurlijk een held die aan de goede kant vecht. Maar in dit universum zijn de helden het slachtoffer geworden van Brianiac en zijn het de traditionele badguys die de hete kolen uit het vuur moeten halen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, dat zie je in de onderstaande trailer.

En als deze trailer een indicatie wordt van wat Suicide Squad: Kill The Justice League uiteindelijk gaat bieden, dan gaat het wel goed komen met de game. Dat is op zich ook wel logisch, want de game wordt gemaakt door Rocksteady. Deze studio was eerder verantwoordelijk voor de Batman: Arkham-games, wat echt heerlijke titels waren. De laatste game van hen was Batman: Arkham Knight uit 2015, waardoor ze echt flink wat tijd hebben gehad om deze game te maken. In tegenstelling tot de Batman-games is dit een titel die je ook samen kunt gaan spelen. Met maximaal vier man kun je dan met de game aan de slag gaan.

Wisselen tussen personages

Als je Suicide Squad: Kill The Justice League liever alleen speelt, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dan heb je tijdens het avontuur de mogelijkheid om tussen de verschillende personages te wisselen en op die manier ontdekken wat het beste bij jou past. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Elden Ring heeft alle potentie om de game van 2022 te worden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen