Na superhelden komen ook huisdieren naar Call of Duty

Games Jeroen Kraak 2 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty is al lang niet meer de serieuze shooter van weleer. Eerst kwamen de superhelden, toen de popsterren en nu ook de huisdieren.

Call of Duty: Warzone is de gratis versie van de bekende shooter die je op zowel PlayStation, Xbox als op de Switch kunt spelen. De game is de laatste tijd flink uitgebreid. In seizoen 5 zagen we al een nieuwe map die gebaseerd is op Amsterdam en kwamen er superhelden voorbij. Maak nu kennis met de huisdieren.

@wantnl

De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 🥰 #samsung #samsunggalaxy #samsungphotography #samsungfold #samsungunpacked #galaxyunpacked #samsunggalaxyfold5 #android

♬ origineel geluid – WANT

Huisdieren en Snoop Dogg in Call of Duty

Een aantal dagen geleden maakten de makers van Call of Duty: Warzone bekend dat binnenkort Lara Croft, Nicki Minaj en Snoop Dogg naar het spel zouden komen. Nu is er ook meer informatie bekend over huisdieren die deel gaan uitmaken van de game.

Leuk dat er huisdieren zijn in Call of Duty: Warzone, maar wat doen ze precies? Ze zijn zowel beschikbaar in multiplayer, battle royale en DMZ. In de nieuwe trailer zien we hoe de dieren aan je rug bevestigd zijn. Ze kunnen echter ook loskomen en ingezet worden voor speciale acties.

Naast de huisdieren heb je in seizoen vijf ook een ‘Battle Buddy’. Dit is een soort virtuele assistent die gebeurtenissen aan je vertelt, zoals je killstreak en andere in-game evenementen.

Voordelen van de BlackCell-bundel

Bij seizoen 5 is het ook weer mogelijk om de Call of Duty BlackCell-bundel aan te schaffen die 29,99 euro kost. Hiervoor krijg je naast 20 Tier Skips en 1.100 punten ook de nieuwe BlackCell-operator Arthur en zijn huisdier Merlin en Battle Buddy Gwen. Daarnaast hebben honden ook een speciale finishing move.

Seizoen 5 van Call of Duty: Warzone is nu te spelen. De game is helemaal gratis, al kun je dus de bovenstaande bundel aanschaffen om wat meer voordeel te behalen in het spel.

Sony dropt ultieme PlayStation 5 voor Spider-Man en Marvel-fans

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen