rmens
rmens Apple 11 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Klanten T-Mobile Thuis kunnen nu ook TV kijken in de browser

T-Mobile is in rap tempo bezig om zijn dienst T-Mobile Thuis uit te bouwen. Onder de noemer TV Anywhere waren er al apps voor onder andere iPhone en Apple TV om live te kijken en nu komt dat ook naar de browser. Er is ook een TV-gids en de mogelijkheid om programma’s van maximaal 7 dagen oud terug te kijken.

De provider heeft de dienst nog niet op zijn website aangekondigd, maar OMT-lezer Francisco attendeerde ons op het bestaan. Via een portal op tv-anywhere.nl kunnen klanten inloggen en meteen kijken.

T-Mobile Thuis zonder Silverlight

Met TV Anywhere kun je op drie apparaten tegelijkertijd televisie kijken. Zo kun jij onderweg op je iPhone kijken, je partner op een tablet en de kinderen boven op een laptop. De zenders worden in de HD getoond, maar welke resolutie dat precies is kon de provider niet zeggen. De browserversie van TV Anywhere zou aanvankelijk in augustus klaar zijn, maar liep wat vertraging op.

Voor gebruikers van een Mac is er goed nieuws, want in tegenstelling tot Ziggo GO, vereist TV Anywhere van T-Mobile Thuis geen Silverlight. Dat is een Flash-alternatief van Microsoft dat inmiddels antiek is en niet lekker meer werkt. Safari 8.0 of nieuwer is genoeg. Het werkt ook met Google Chrome, (versie 35+), Firefox (versie 47+) en Microsoft Edge. Aan ondersteuning voor Internet Explorer 11 wordt nog gewerkt, maar zeg nou zelf… wie gebruikt dat nog?

Bezitters van een Chromecast zullen blij zijn om te horen dat Casten mogelijk is. Ondersteuning voor AirPlay ontbreekt vooralsnog. Heb je T-Mobile thuis en de browserversie geprobeerd? Voel je vrij om ons wat screenshots te sturen.

t-mobile thuis tv anywhere browser 001
Klik/tap voor groter.

TV Anywhere bevat 29 zenders

TV Anywhere is standaard onderdeel van de TV-dienst van T-Mobile Thuis en biedt overal in de EU toegang tot 29 zenders die live en 7 dagen terug te bekijken zijn. Je kunt ook via 4G kijken en de provider heeft een prima Apple TV app. Daardoor heb je geen decoder meer nodig.

t-mobile thuis tv anywhere browser 002
Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!