Tesla komt met de ideale reden om Apple Music te gebruiken

Elektrische auto's Jeroen Kraak 14 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Heb je een Tesla? Dan ken je uitgebreide mogelijkheden van het infotainmentsysteem. Apple Music ontbrak echter nog, tot nu.

Het infotainmentsysteem van Tesla is ongekend. Er zijn zoveel opties waardoor je jezelf nooit verveelt. Zelfs niet in de file of op de parkeerplaats. Toch kan het altijd beter. Apple Music ontbrak een lange tijd, maar nu lost de autobouwer dat probleem op.

Tesla met Apple Music

Tesla komt met de Holiday Update. En ja, hoewel de elektrische auto niet onder de kerstboom past, heeft de autobouwer wel een heel leuk cadeautje. Je hebt nu nog meer opties op het infotainmentsysteem. Een van de fijnste is de toevoeging van Apple Music.

Tot nu was je veroordeeld tot Spotify. Die app is al een tijdje beschikbaar in een Tesla. Hoewel dat natuurlijk een goede streamingdienst is, kan meer keuze natuurlijk niet kwaad. Met Apple Music geniet je natuurlijk ook van podcasts en muziek.

Toch is het nieuws niet helemaal verrassend. Eerder lekte er al een afbeelding van een Tesla uit met Apple Music. In de app scan je een QR-code met jouw iPhone. Vervolgens koppelt het systeem jouw account waarna je heerlijke muziek luistert.

Nog meer opties

Via de Apple Music-app in je Tesla heb je ook toegang tot je playlists en het synchroniseren van muziek van het ene apparaat naar het andere.

Helaas is het nog onbekend of de auto ook Apple Music Sing toevoegt. Hiermee zing je mee met jouw favoriete nummers. Als je samen met iemand in de auto zit, heb je een eigen carpool karaoke.

Overigens is Apple Music niet de enige nieuwe toevoeging in het entertainmentsysteem van Tesla. Ook is Steam nu beschikbaar. Dat betekent dat je dus dat je The Witcher en Elden Ring gewoon in je auto speelt. Eén tip: doe dit alleen als je geparkeerd staat!

5 schokkend goede elektrische auto-alternatieven voor de Tesla Model 3

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen