Tesla Gigabeer: deze officiële borrel past uitstekend bij je Cybertruck

Elektrische auto's Mark Hofman 11 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Van een vlammenwerper tot aan een scheetkussen in je elektrische auto: Tesla CEO Elon Musk heeft een hoop vreemde ideeën. Al blijft het mooi dat producten, die in eerste instantie een grap lijken, daadwerkelijk verschijnen. En zo komt ook Gigabeer tot stand.

Tijdens een presentatie over de Gigafactory in Berlijn heeft Elon Musk het biertje aangekondigd. Veel details over het product zijn nog niet bekend, maar dat het een zelfde pad als Teslaquila, beter bekend als Tesla Tequila, zal bewandelen mag duidelijk zijn.

Tesla Gigabeer: de ideale drank in je Cybertruck

Goed, drinken achter het stuur is nooit slim. Maar gezien Tesla Gigabeer voornamelijk om de verpakking lijkt te draaien, en niet zozeer om de drank zelf, kan er voor een keer wel een uitzondering gemaakt worden. Wie namelijk volgend jaar in een Cybertruck rijdt heeft in ieder geval de ideale fles voor de gelegenheid gevonden.

Tesla Cybertruck elektrische auto
Tesla Cybertruck (Afbeelding: Tesla)

Tijdens de presentatie over de nieuwe Gigafactory in Berlijn onthulde Elon Musk dus ook direct Gigabeer. “We gaan ook ons eigen bier krijgen”, zei de CEO voordat er een opvallend plaatje op de achtergrond verscheen. Net als bij de Tesla Tequila lijkt het dus wederom te gaan om een “simpel drankje” dat voorzien is van een uiterst opvallende verpakking. De Tesla Gigabeer zal waarschijnlijk beperkt beschikbaar zijn, maar zonder twijfel geliefd zijn.

Leven van medewerkers verbeteren

Dit weekend stond Elon Musk op het podium in Berlijn om de nieuwe medewerkers een hart onder de riem te steken. Zo komt er bijvoorbeeld een verbetering in het openbaar vervoer, zodat de nieuwe Tesla Gigafactory beter te bereiken is. Daarbij maakt de CEO van het bedrijf ook bekend dat er meer met groen gewerkt gaat worden om op die manier een gezondere leefomgeving voor de medewerkers te creëren.

En om die gezonde leefgewoontes dus een beetje te compenseren met plezier introduceert de beste man dus ook direct Tesla Gigabeer. Want waarom ook niet?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen