Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Games 11 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Squid Game in Fall Guys: wordt het beste van beide werelden werkelijkheid?

Squid Game is de populairste serie van dit moment. Ook de gamewereld kijkt naar het succes. Zo ook de makers van Fall Guys.

Fall Guys en Squid Game hebben verschillende dingen met elkaar gemeen. Beide titels wisten te scoren terwijl niemand het aan zag komen. Ook de spellen lijken erg op elkaar. Zo starten in beide titels veel deelnemers en blijven na de verschillende games maar een winnaar over.

Fall Guys vs. Squid Game

Toch zijn er natuurlijk grote verschillen. Aan Fall Guys kun je zelf meedoen, want het is een game op PlayStation en Xbox. Het spel krijgt regelmatig updates met nieuwe spellen. Ook is Fall Guys niet zo gewelddadig. In de game wordt niemand door door zijn hoofd geschoten en zijn ook niet overal bloedspetters te zien.

Het zou natuurlijk geweldig zijn als beide werelden bij elkaar komen. De spanning van Squid Game en de humor van Fall Guys. We zouden een Squid Game game natuurlijk zien zitten.

Recent had een van de makers van Fall Guys een interview met TechRadar. Daarin liet hij weten zeker te kijken naar Squid Game. Zo keken de makers van het spel al naar het openingsspel van de Koreaanse serie. Echter hebben ze het uiteindelijk nooit uitgevoerd.

Squid Game: 10 geniale easter eggs die alle gebeurtenissen al voorspelden

Bekende spellen en kostuums in het spel?

De makers hebben er met het medium ook over of ze bepaalde elementen ui de serie kunnen overnemen. De meeste minigames in Fall Guys zijn vrij snel qua tempo en ook nog eens over de top, terwijl de spellen in Squad Game vrij rustig zijn. Het zou dus een mooi element zijn om toe te voegen.

Waarschijnlijk zien we geen bloederige scènes uit Squid Game in Fall Guys. Toch is het misschien wel mogelijk om skins toe te voegen aan het spel. Fall Guys werkte eerder al samen met The Jungle Book en Tron voor kostuums in de game. De groene pakken van de serie zou een mooie toevoeging kunnen zijn, al zou het niet verbazen als we ze ook terug zouden zien in Fortnite. Ook dat spel komt regelmatig met skins uit films.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!