Mark Hofman
Mark Hofman Elektrische auto's 24 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Tesla Model X met twee machinegeweren: dit is War Machine Mode!

Heb jij ooit wel eens naar de bijzondere deuren van de Tesla Model X gekeken en gedacht: ‘Goh, een paar machinegeweren zou de auto niet misstaan’? Nee, ik ook niet. Maar ik ben me toch een partijtje blij dat YouTuber FullMag daar wel aan gedacht heeft.

De YouTuber heeft zijn Tesla Model X namelijk omgetoverd tot een heus oorlogsvoertuig. Eerlijk is eerlijk: het is knettergek, onnodig en tegelijkertijd ook geniaal!

Tesla Model X War Machine Mode

Tesla heeft het in het verleden wel eens geprobeerd: militaire voertuigen maken voor Veteranendag. Alleen heeft het bedrijf van Elon Musk nog nooit zo’n imposant model als die van FullMag laten zien. De YouTuber heeft de Tesla Model X namelijk een aardige make-over gegeven. De elektrische auto is voorzien van een hoop imposante toevoegingen en wijzigingen. Zo is de voorbak omgetoverd tot een heuse koelbox. Al zijn de twee toegevoegde machinegeweren misschien wel iets imposanter te noemen…

Deze komen overigens niet uit de voorkant of de achterkant van de elektrische auto, want dat zou misschien niet spannend genoeg zijn. Zodra de magische deuren van de Model X opengaan, komen de twee wapens uit het voertuig zetten. Iets dat, met behulp van Unplugged Performance, mogelijk gemaakt wordt door het accupakket van de elektrische auto. Geen idee hoe dat er precies uitziet? Check dan video dan hieronder:

Dit opvallende ontwerp is gemaakt voor een speciaal koffiebedrijf genaamd Black Rifle Coffee. Deze is opgezet door Amerikaanse veteranen. Dat er in de kofferbak dus een espressomachine staat is dus niet heel erg vreemd.

Langere levertijd

Zoals je hem hierboven ziet is de Tesla Model X helaas niet te krijgen. Wel kun je de elektrische auto natuurlijk “normaal” bestellen bij het bedrijf. Al hebben we op dat gebied helaas wel wat slecht nieuws voor je.

Tesla Model S of Model X kopen? Dan hebben we slecht nieuws voor je

Benieuwd wat er precies met de Model X, en ook de Model S, aan de hand is? Lees dan zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!