That 90’s Show op Netflix: deze podcast vertelt je er alles over

Pop-Culture Mark Hofman 25 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is zover: That 70’s Show heeft officieel een (waardige) opvolger gekregen. Sinds afgelopen week is het mogelijk om That 90’s Show exclusief te zien op Netflix en er is een Nederlandse podcast die je er alles over vertelt.

Sinds zijn lancering in 1998 heeft That 70’s Show voor heel veel mensen iets betekend. De sitcom, met onder andere Ashton Kutcher en Mila Kunis in de hoofdrol, is anno 2023 daarom nog altijd populair. Enthousiasme en scepticisme zijn dus goed te verklaren.

That 90’s Show op Netflix

Hoewel er nog wel eens commentaar is op Netflix, kunnen we op dit moment niet anders dan respect hebben. Het is namelijk dé partij die een iconische sitcom zijn comeback laat maken. En niet op lullige wijze.

That 90’s Show is het vervolg op That 70’s Show en haalt alles uit de kast om dat goed te doen. Zo spelen Debra Jo Rupp (Kitty Forman) en Kurtwoord Smith (Red Forman) de hoofdrol. Die twee ken je natuurlijk uit de originele serie waar onder andere ook Topher Grace (Eric Forman), Laura Prepon (Donna Pinciotti) en Mila Kunis (Jackie Burkhart) in speelden. Bekende gezichten die dit keer allemaal terugkomen.

Netflix, That 90's Show, Podcast, That 70's Show
Ze zijn er weer! (Afbeelding: Netflix)

Sinds 19 januari zijn alle tien de afleveringen te zien op Netflix en het smaakt simpelweg naar meer. Zo vinden ook de mensen van de Nederlandse Freakin’ Nerds podcast.

Deze podcast vertelt je er alles over

De Freakin’ Nerds podcast wordt geproduceerd door de redactie van WANT. Presentator Mark Hofman praat met Dennis Mons en Jeroen Kraak (en af en toe een fantastische gast) over hun grote passies: technologie, pop-culture en wetenschap. De onderwerpen die toevallig ook op de website te vinden zijn.

Iedere week bespreekt het trio een ander onderwerp door middel van stellingen. In de podcast barst regelmatig een flinke discussie los, maar op het gebied van That 90’s Show bleef het echter rustig. Dat kan te maken hebben met het feit dat Jeroen Kraak (op vakantie) dit keer vervangen werd door Metro’s Iza de Bruin, maar wellicht ook met het onderwerp.

De Netflix-serie weet in ieder geval veel los te maken, wat voor een heerlijke aflevering zorgt. Wil je dus alles weten over That 90’s Show? Check de aflevering dan hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen