Niet Donald Trump maar Amazon’s The Boys winnen Super Tuesday

Films & Series Lucas van de Wetering 6 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

The Boys heeft een nieuwe poster. Op de poster zien we The Seven-leider Homelander met een Donald Trump-spottende slogan.

Het fictionele universum van The Boys houdt maar al te graag van spotten met het echte leven, en ook oud-presidenten zijn hier niet veilig voor. En deze keer was Donald Trump weer een aan de beurt, maar dit is niet de eerste keer dat de serie de blonde knaap voor gek zet.

Donald Trump heeft het zeer goed gedaan tijdens Super Tuesday, de dag waarop veel voorverkiezingen voor het presidentschap in de Verenigde Staten worden gehouden. Dat heeft gezorgd voor veel publiciteit rondom Trump. En met seizoen 4 van The Boys onderweg, was dit natuurlijk het perfecte moment voor The Boys om toe te slaan.

The Boys en Donald Trump

The Boys heeft een nieuwe poster naar buiten gebracht als een promotie voor het aankomende seizoen van de serie. Het vierde deel van de geliefde superheldenserie komt uit op 13 juli. Op de poster zien we Homelander, de leider van The Seven, met de tekst erbij: Make America Super Again.

Dit is een duidelijke grap over de welbekende slogan van oud-president Donald Trump. Toen Trump zich kandidaat stelde voor het presidentschap in 2016 stond hij vooral bekend om een uitspraak, wat later Trumps slogan werd. Dit was de zin: Make America Great Again.

Homelander for president

Maar dit is niet de eerste keer dat The Boys grappen maakt over Donald Trump. Sterker nog, een deel van het karakter van Homelander is gebaseerd op de oud-president. De showrunner van de serie heeft laten weten dat hij Homelander ziet als een combinatie tussen Donald Trump en Barack Obama. Hij vertelt dat als Homelander alleen op Trump had geleken, dat het karakter te tweedimensionaal werd.

Donald Trump heeft recent zijn eigen sneakerline uitgebracht, met een prijskaartje van 399 dollar. Het fictionele bedrijf uit The Boys heeft hierop gereageerd door op X hun eigen schoenen aan te kondigen; de Homelander High Tops, maar deze hebben een prijs van 777 dollar. Er stond bij dat alle opbrengsten van de schoenen uit zouden gaan naar het juridische verdedigingsfonds van Homelander voor zijn schijnproces.

The Boys blijft maar verbazen met zijn originele promotiemateriaal. Een ding is zeker: het werkt wel. De serie krijgt op deze manier heel veel aandacht, reageren op de actualiteit op hun eigen komische manier. Seizoen vier van The Boys komt uit op 13 juli 2024 op Amazon Prime Video.

Geliefde Marvel-held staat mogelijk op uit de dood in nieuwe Avengers-film

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen