Prime Video-parel The Boys krijgt nóg een spinoff met grote Star Wars naam

Films & Series Mark Hofman 29 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Waar we reikhalzend uitkijken naar het vierde seizoen van The Boys, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een tweede spin-off serie. Eentje waar Diego Luna, bekend van de Star Wars serie Andor, bij betrokken zal zijn.

Nadat we The Boys al in Call of Duty zagen verschijnen en we genoten hebben van spin-off Gen V op Amazon Prime Video, kunnen we nog een spin-off verwachten. Al zal deze het concept wel echt iets anders aanpakken.

The Boys-spin-off in handen van Star Wars-acteur

Amazon Prime Video wil het universum rondom The Boys nog verder uitbreiden en werkt, als we Variety mogen geloven, al enige tijd aan een nieuwe spin-off. Deze keer niet gericht op helden in de Verenigde Staten of krachtige studenten op een school. Nee, deze spin-off wordt waarschijnlijk Spaanstalig en speelt zich af in Mexico.

Hoe het verhaal zal verlopen is nog niet bekend, maar dat het geschreven is door Gareth Dunnet-Alcocer, de man achter Blue Beetle, staat vast. Eric Kripke, de grote man achter The Boys, zal uiteraard ook onderdeel van het project zijn.

Het meest opvallende is echter nog wel dat La Corriente del Golfo betrokken is. Voor wie niet bekend is: dat is het productiebedrijf van Star Wars Andor-acteur Diego Luna en Werewolf by Night’s Gael García Bernal.

Zekerheid is er nog niet, maar de kans dat de samenwerking tussen dit project en de twee grote namen stopt bij de productie is overigens klein. Zo laat Deadline weten dat zowel Luna als Bernal te zien zullen zijn in de serie.

The Boys Amazon Prime Video
The Boys zie je op Amazon Prime Video. (Afbeelding: Amazon)

Een steeds groter universum

De productie van de Spaanstalige serie zal zonder twijfel als muziek in de oren klinken van fans van The Boys. De Amazon Prime Video-serie is een van de meest succesvolle titels op het platform en hoe meer fans krijgen, hoe leuker ze het vinden.

Met het geanimeerde The Boys: Presents Diabolical en Gen V heeft het al twee spin-offs die het universum uit te breiden. Dit nieuwe verhaal zal de verhaallijnen, die in de loop der jaren steeds verder zijn uitgebouwd, alleen maar groter maken.

Naast de komst van deze nieuwe serie weten we inmiddels wel dat het vierde seizoen van The Boys er volgend jaar aankomt. Wanneer het precies verschijnt is niet bekend, maar dat we hier op de redactie niet kunnen wachten staat vast.

En in de tussentijd werkt Amazon ook nog eens aan het tweede seizoen van Gen V. Het is een goede tijd om fan van The Boys te zijn.

De Snelle Hap: eerste beelden Fallout-serie, YouTube AI en heel veel meer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen