The Flash: win 2 toegangskaarten voor de Nederlandse première

Films & Series Jeroen Kraak 5 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

The Flash is een van de leukste superhelden uit het DC Universe. De flitsende superheld is nu terug op het witte doek en jij maakt kans op kaarten voor de Nederlandse première.

Het DC Universe wordt op dit moment helemaal verbouwd. Moederbedrijf Warner Bros Discovery was niet tevreden met de kant die superheldenfilms opgingen en heeft besloten om de boel helemaal om te gooien en besloot James Gun aan te trekken, de man achter het succes van Marvels Guardians of the Galaxy.

The Flash is terug op het witte doek

James Gun probeert nu van alle nieuwe DC-films een geheel te maken. De eerste film waarin we dat gaan zien is The Flash. Bovendien zien we nog veel meer bijzonders in deze nieuwe film.

Waarschijnlijk wil je nu weten waar The Flash over gaat. Warner Bros. beschrijft het als volgt: “Door een ongeluk in zijn laboratorium, verkrijgt politiewetenschapper Barry Allen superkrachten. Hij kan zich supersnel voortbewegen en besluit die krachten als The Flash in te zetten voor het goede.”

Naast The Flash zelf zien we ook een aantal andere superhelden voorbijkomen. Zo is Gal Gadot terug als Wonder Woman en neemt Ben Affleck de rol op zich van Batman. Bovendien is hij niet de enige vleermuis, want ook Michael Keaton keert terug. Hem zagen we voor het laatst als de superheld in Batman Returns uit 1992.

Zo win je kaarten voor de Nederlandse première

Al met al belooft het dus een bijzondere film te worden en een must-see voor echte superhelden-fans. WANT helpt je een handje, want in samenwerking met Warner Bros. Mogen we 3 keer 2 kaarten weggeven voor de première.

De première voor The Flash is dinsdag 13 juni om 20:00 uur in Pathé Arena in Amsterdam. Als je daar bij wil zijn moet je het volgende doen:

  • Volg onze podcast Freakin’ Nerds op Spotify, Apple Podcasts of jouw andere favoriete podcast-app
  • Stuur een screenshot naar [email protected] onder vermelding van The Flash.

Dat is dus alles. Mocht je een van de winnaars zijn, dan krijg je vrijdag van ons bericht!

James Gunn onthult langverwachte DC-plannen die Marvel moeten laten beven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen