The Outer Worlds 2 scoort met beste trailer van de hele E3

Games Jelle van Es 14 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Eén van de nieuwe aankondigingen die gisteren tijdens de Microsoft-persconferentie werd gedaan, was The Outer Worlds 2. En dat is maar goed ook, want het origineel is echt een dikke aanrader.

Het ziet er naar uit dat makers van The Outer Worlds 2 heel erg goed weten waar ze mee bezig zijn en hoe hun humor werkt. Want deze onthullingstrailer is misschien wel één van de beste ooit.

Een uitstekende trailer voor The Outer Worlds 2

The Outer Worlds 2-trailer doet namelijk precies hetgeen wat een trailer moet doen: je enthousiast maken voor de game. Maar dan met een enorme knipoog. Want veel trailers die je van games te zien krijgt, zijn vooral heel erg mooi en gelikt. En zijn niet representatief voor het uiteindelijk product. Dat is deze trailer eigenlijk ook niet. Maar dat doet de maker expres. Je moet hem eigenlijk gewoon kijken voordat ik hem verder ga duiden.

De maker van deze The Outer Worlds 2 zat waarschijnlijk met een flink dilemma. Enerzijds wilde de ontwikkelaar tijdens de Microsoft-persconferentie laten weten dat er gewerkt wordt aan een vervolg. Anderzijds is die ontwikkeling waarschijnlijk nog in een zeer vroeg stadium en is het zodoende lastig om echt iets te tonen. Dus werd het maar over en andere boeg gegooid. Men is gewoon lekker met CGI aan de slag gegaan en heeft alle elementen uit een trailer er bij gepakt. Maar dan wel met commentaar. Als je de video zonder geluid zou afspelen, dan zou je een compleet ander gevoel gaan krijgen dan met het commentaar. Want dan leer je dat alles wat je ziet gewoon nergens opslaat, aangezien de maker alleen maar een titel heeft voor de game.

Lang wachten

Dat betekent waarschijnlijk ook dat we lang moeten wachten op de release van deze game. De game komt waarschijnlijk pas eind 2022 uit. Gelukkig komen er tot die tijd genoeg andere toffe games uit, zoals je op onze overzichtspagina ziet.

[REVIEW] The Outer Worlds: Perfect voor de Fallout-liefhebber

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen