Hoe Tile ervoor gaat zorgen dat jij je katten nooit meer kwijt raakt

Gadgets Chad Grijphart 26 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

Als liefhebber van katten weet je dat jouw pluizige vriendje graag zijn eigen gang gaat. Maar soms wil je toch graag weten waar hij uithangt. Tile heeft daar nu dé perfecte oplossing voor: de Tile for Cats-tracker.

Dit slimme apparaatje is speciaal ontworpen voor katten en helpt je om jouw huisdier altijd terug te vinden. In dit artikel lees je alles over deze handige tracker.

Tile past Sticker aan voor katten

De Tile for Cats is een aangepaste versie van de Tile Sticker, voorzien van een siliconen halsbandbevestiging. Tile beweert dat de batterij van de tracker tot wel drie jaar meegaat en dat de sticker eenvoudig te vervangen is.

Met een bereik van 76,2 meter en compatibiliteit met zowel Android als iOS-apparaten, kan deze tracker helpen om jouw kat te vinden als deze zich verstopt heeft in een hoekje van het huis.

Tile for Cats biedt ook integratie met spraakassistenten zoals Siri, Alexa en Google Assistant, waarmee je jouw kat gemakkelijk kunt vinden met een spraakopdracht. Bij aankoop ontvang je een Tile-sticker en een halsbandbevestiging die compatibel is met bijna alle standaard kattenhalsbanden.

Het bedrijf heeft aangegeven dat de bevestiging tot 1,7 keer kan worden uitgerekt zonder te breken en dat de tracker waterbestendig is, waardoor enkele druppels water of het likken van de kat geen invloed hebben op het apparaat.

Hoe Tile ervoor gaat zorgen dat jij je katten nooit meer kwijt raakt
(Afbeelding: Tile)

Wereld van huisdieren ook steeds slimmer

Dit is de eerste stap van het bedrijf in de wereld van huisdierproducten. Het is een slimme zet van Tile om een bestaand product aan te passen en een goedkope Bluetooth-gebaseerde tracking-oplossing te bieden voor katteneigenaren.

Wanneer je jouw kat eenmaal hebt voorzien van de Tile for Cats-tracker, kun je rustig ademhalen, wetende dat je hem altijd kunt vinden. Je kunt jouw kat gemakkelijk lokaliseren via de Tile-app en hem snel terugbrengen naar huis. Ook is het een handige manier om ervoor te zorgen dat jouw kat veilig is, zelfs als hij buitenkomt. Zo kun je bijvoorbeeld controleren of jouw kat niet te ver van huis gaat en de buurt verkent.

Raak je kat nooit meer kwijt met behulp van Tile

De Tile for Cats is een handig hulpmiddel voor katteneigenaren die nooit meer hun huisdier kwijt willen raken. Het is een betaalbare oplossing die zeker de moeite waard is om te overwegen als jouw kat veel tijd binnenshuis doorbrengt of niet te ver weg gaat als hij buitenkomt.

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Je tikt de aangepaste versie van de sticker voor €54,99 op de kop.

Praten met honden en katten: de code lijkt bijna gekraakt te zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen