Incognito mode verbergt je Tinder-profiel voor mensen die je niet mag

Tech Wesley Akkerman 8 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Je kunt vanaf nu ook allerlei Tinder-profielen bekijken zonder dat een ander ziet wie jij bent. Sommige mensen vragen al langere tijd om deze functionaliteit. Echter, er kleeft wel een nadeel aan dit systeem. Je moet er namelijk voor betalen. Zonder abonnement op de dienst is dit dus helaas niet mogelijk om te doen.

Wanneer je in de zogenaamde incognito mode zit, dan kun je naar hartenlust swipen langs potentiële dates. Zij zien niet wij jij bent, behalve wanneer je die felbegeerde like uitdeelt. Dat is een groot verschil met hoe het standaard werkt; dan kun je tussen andermans aanbevelingen staan, met of zonder die like.

Tinder biedt extra optie aan

Zo weet je zeker dat alleen de mensen die jij leuk vindt, zien wie je bent. Maar je moet hiervoor dus wel betalen en een abonnement van Tinder op zak hebben. De datingservice biedt verschillende abonnementen aan, namelijk Plus, Gold en Platinum. En met alle abonnementen kun je jezelf verbergen voor de rest.

Oplettende lezers weten dat je je profiel helemaal gratis kunt verbergen op Tinder. En dat klopt, maar dat is niet hetzelfde als deze functie. Want met de gratis variant verschijn je bij niemand meer in beeld. En dan wordt het toch wel lastig om die prins of prinses op het witte paard te ontmoeten, denk je ook niet?

Tinder
Jezelf verbergen voor de rest (Afbeelding: Tinder)

Nog een handige functie, maar dan voor iedereen

Gelukkig komt Tinder met nog een handige functie, die meteen voor iedereen beschikbaar is. Je kunt namelijk ook profielen blokkeren die in je feed verschijnen. Zo hoef je dus niet constant je ex of collega te zien (of nog erger: je ex-collega), terwijl je lekker op de wc aan het swipen bent op zoek naar mr. of ms. Right.

Verder rolt het bedrijf nog wat andere opties uit. Zo kun je nu gemakkelijker berichten rapporteren door die ingedrukt te houden binnen de chat. Ook vraagt de app je soms of je er zeker van bent wanneer iemand contact met je legt, wanneer die schadelijke woorden gebruikt. Zo moet Tinder veilig en leuk voor iedereen blijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Tinder

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen