Toch geen iPad mini op 17 oktober?

Apple Redactie OMT 10 okt 2012
Leestijd: 1 minuut

Vandaag werden de mailboxen van grote persagentschappen en nieuws-sites nét iets beter in de gaten gehouden dan anders. Er werd namelijk belangrijk nieuws verwacht: een uitnodiging van Apple voor een iPad mini-evenement op 17 oktober. Maar helaas, het bleef stil in Cupertino.

Traditiegetrouw verstuurt Apple persuitnodigingen voor 10 uur ‘s ochtends (19 uur onze tijd). Journalisten en bloggers hebben opgemerkt dat dit moment inmiddels voorbij gegaan is zonder het mailtje waar iedereen op wachtte. Ook het bekende Apple-orakel Jim Dalrymple heeft op zijn eigen wijze laten weten dat het er niet meer in zit vandaag.

Een investeerder die naar eigen zeggen over goede bronnen beschikt, meldde een week geleden dat Apple vandaag uitnodigingen zou uitsturen voor een media evenement op 17 oktober. Daar zou de langverwachte iPad mini onthuld worden.

Overigens hoeft de onwaarschijnlijkheid dat zo’n uitnodiging vandaag nog komt een op-handen-zijnde onthulling van de iPad mini niet in de weg te staan. Bij OMT blijven we optimistisch over deze ideale ‘stocking stuffer‘ voor de kerst. We wachten vol spanning af of er volgende week wél iets bekend wordt over een onthulling.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen