Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 8 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #179

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 179.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Mini tracker

AliExpress staat vol met ‘mini’-versies van allerlei gadgets. Zo ook deze tracker. Al is dit apparaatje haast een spionage-gadget gezien zijn formaat en functies. Ben je spion? Cool. Dan kun je dus op Ali terecht voor deze magnetische GPS-tracker met ingebouwde microfoon.

mini tracker AliExpress
Mini-tracker (Afbeelding: AliExpress)

3,83 euro

AliExpress topper: Game controller tapijt

De ware gamers onder ons kunnen op Ali terecht voor een tapijt geheel in stijl. Het game controller-ontwerp past ongetwijfeld perfect bij je gamestoel en posters van Minecraft en Fortnite aan je muur. Al maakt dit zachte tapijt, als we Ali moeten geloven, de gamestoel eigenlijk overbodig.

game controller vloerkleed
Game controller vloerkleed (Afbeelding: AliExpress)

3,17 euro

Game controller nachtlamp

We kwamen nog een game controller gadget tegen die perfect past bij het bovenstaande tapijt. Deze 3D-lamp wordt verkocht als nachtlamp voor de baby al betwijfelen of de baby een oog dicht doet met dit LED-licht in zijn oogjes. Je kunt hem daarom ook in je game-kamer zetten. Daar is het juist gunstig als de lamp je wakker houdt.

game controller lamp AliExpress
Game controller LED-lamp (Afbeelding: AliExpress)

6,24 euro

Pluizige AirPods case

Vrijwel alles is onhandig aan deze pluizige AirPods case met konijnenoren. Hij is groot en hij haart waarschijnlijk ook. Waarom je hem wel zou kopen? Als je enorm van konijnen houdt maar allergisch bent voor de echte beestjes. Of zoiets.

Airpods case AliExpress
Pluizige AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

0,24 euro

Slimme chip in een nepnagel

Make technology more fashion, make fashion more technology”. Dit waren een paar wijze woorden van Ali. Of deze bizarre en zogenaamd slimme nepnagels ‘fashion’ of een technologisch hoogstandje zijn is te betwijfelen. De nagel wordt geleverd in drie modellen met verschillende functies; van het openen van je auto, tot een zaklampje.

AliExpress slimme nagel
Slimme nagel (Afbeelding: AliExpress)

2,24 euro

Meer AliExpress deals!

Bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!