Deze topgames voor de Xbox Series X zijn nu een stuk goedkoper

Games Jelle van Es 11 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Wanneer je een spelcomputer als de Xbox Series X in huis hebt, dan doe je er verstandig aan om een actief abonnement op Xbox Game Pass te scoren. Daarmee krijg je toegang tot alle grote releases vanaf dag één.

Toch zijn er nog heel wat gamers die liever een ouderwets hoesje met een fysieke game in hun handen hebben. Ook om na het spelen de game nog door te verkopen en geld over te halen voor de volgende titel op de Xbox Series X. Mocht je zo’n gamer zijn, dan hebben we goed nieuws. Want heel wat toffe games zijn nu met korting te scoren.

Xbox Series X-games met korting

Er is sprake van de zogenaamde lente-uitverkoop. Daarmee zijn een aantal toffe games die eind vorig jaar zijn uitgekomen nu met een mooie korting te scoren. En die zetten we graag op een rijtje.

Halo Infinite

We beginnen dit overzicht met Xbox Series X-games die je met korting scoort met Halo Infinite. De game is in december van vorig jaar uitgekomen, hoewel vlak daarvoor de gratis multiplayer werd uitgebracht. Dat onderdeel krijgt volgende maand zijn tweede seizoen en is dik de moeite waard. Dat kan ik ook zeggen over het hoofdavontuur dat je beleeft als je deze game haalt. Daarin komt de Master Chief na een interessant begin terecht in een grote open wereld. Er is daarbij een rode draad in de vorm van het verhaal, maar het is minstens zo leuk om alles te ontdekken. Het is namelijk een game, waarbij de shootouts telkens een feest zijn om te beleven. Bovendien kun je op die manier telkens betere wapens vinden of de vaardigheden van de Master Chief verbeteren. Het is echt een must-have, zoals je in onze review kan lezen.

Scoor hem hier

Halo Infinite
Halo Infinite (Afbeelding: Microsoft)

Forza Horizon 5

Een andere topgame die eind vorig jaar is uitgebracht op de Xbox Series X is natuurlijk Forza Horizon 5. Het is een heerlijke racegame, waar je als speler terecht komt in een wereld die gebaseerd is op Mexico. Daar is het mogelijk om mee te doen aan de vele verschillende races, maar heb je eigenlijk net zoveel lol als je gewoon vrij rondrijdt. Gaandeweg speel je diverse exotische wagens vrij of koop je ze in de showroom. Op die manier is het een game waar je constant iets hebt te doen en je telkens verder wil gaan. Lees hier de review.

Scoor hem hier

Forza Horizon 5
Forza Horizon 5 (Afbeelding: Microsoft)

Microsoft Flight Simulator

Langzaam, maar zeker zien we dat de grenzen in de verschillende landen opengaan. Op die manier heb je weer wat mogelijkheden om het vliegtuig te pakken en je favoriete bestemming te bezoeken. Mocht je er nog niet aan toe zijn, dan kun je op de Xbox Series X losgaan met Microsoft Flight Simulator. Van origine is dit natuurlijk een game die je op de pc speelt, maar het werkt eigenlijk ook heel erg goed met de controller. Op die manier is het mogelijk om ergens willekeurig in de wereld in een vliegtuig te stappen, daar op te stijgen en te genieten van de prachtige omgevingen waarin je terecht komt. De besturing is niet eens zo heel moeilijk, waardoor je er redelijk snel in komt. Lees hier de review.

Scoor hem hier

Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator (Afbeelding: Microsoft)

Kingdom Hearts 4 is onthuld: dit moet je weten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen