Trust komt met een aantal handige accessoires voor de PlayStation 5

Games Jelle van Es 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Wie het gelukt is een PlayStation 5 te scoren in deze tijden, is zonder twijfel een gelukkig mens. En als je hem hebt, dan kun je genieten van diverse toffe games. Maar soms doe je er ook verstandig aan om wat accessoires te scoren.

Op dat gebied is de keuze langzaam maar zeker aan het groeien. De nieuwste speler die met accessoires voor de PlayStation 5 komt, is Trust. Daarbij zijn dingen als een skin voor je controller of thumbsticks niet zo heel erg interessant. Maar gelukkig is er meer in de aanbieding.

Handige accessoires voor de PlayStation 5

De PlayStation 5-controller is een behoorlijke upgrade ten opzichte van de PlayStation 4. Toch heeft deze DualSense controller één nadeel: de batterij gaat niet heel erg lang mee. Elke avond hem aan de kabel van je spelcomputer hangen is niet echt netjes en daarom is een charging-station fijn. Die van Sony is goed, maar prijzig. De verwachting is dat die van Trust net wat goedkoper gaat zijn. Je kunt met het station twee controllers tegelijkertijd ophalen en door ze er in te plaatsen, oogt het geheel ook net wat netter. Wel zo fijn.

PlayStation 5 charging station
De charging station (Afbeelding: Trust)

Als je dan gamet op de PlayStation 5 en niet wilt dat iedereen meeluistert met je game, dan is een headset wel zo handig. De Carus Gaming Headset heeft niet dezelfde techniek als de premium headsets van de spelcomputer, zoals de Pulse headset, maar het is wel fijn om op die manier geen geluid met je huisgenoten te delen. Ook kun je op die manier makkelijk online chatten. Natuurlijk, dat kan tegenwoordig met de DualSense-controller zelf, maar een headset is vaak toch net wat fijner.

Trust PlayStation 5
De Carus Gaming Headset (Afbeelding: Trust)

Microfoon

Tot slot krijgt de Trust Fyru een aangepaste versie met witte kleuren. Die past beter bij de stijl van de PlayStation 5. Deze nieuwe microfoon is geschikt voor streams, podcasts en voor het opnemen van muziek.

Trust Fyru (Afbeelding: Trust)

[REVIEW] Trust GXT 258 Fyru microfoon: betaalbaar en kwalitatief goed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen