Vakantiedeal: Nintendo Switch Lite met flinke korting te scoren

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat we weer op pad mogen. Althans, als dat mogelijk is. Mocht je de deur uitgaan, dan wil je als gamer natuurlijk zoiets als de Nintendo Switch Lite mee.

De Nintendo Switch Lite is echt bedoeld om als handheld te gebruiken. Het is namelijk niet mogelijk om hem aan te sluiten op de televisie. Dat is dus echt een handheld, die als voordeel heeft dat hij net wat goedkoper is. En met deze nieuw korting is het helemaal een feest.

Nintendo Switch Lite voor weinig

De Nintendo Switch Lite is op zich al de goedkope versie van de spelcomputer, waardoor het een voordelige keuze is. Maar nu kun je hem dus met extra korting scoren. Het gaat daarbij om een bundel met Animal Crossing: New Horizons. Dat is toch wel een must-have game, waardoor je op deze manier twee vliegen in één klap slaat. Dat is bovendien een heerlijke game om samen te spelen. Mocht je al een Switch bezitten met de game, dan kun je op deze manier de tweede exemplaar cadeau doen aan je reisgenoot. Op die manier speel ik de game al een tijdje samen met mijn zoon en proberen we elkaar te helpen door regelmatig elkaars eilanden te bezoeken en dingen te ruilen.

Animal Crossing: New Horizons
Animal Crossing: New Horizons (Afbeelding: Nintendo)

Dat maakt de ervaring nog net wat leuker. Normaal gesproken kost deze Nintendo Switch Lite met Animal Crossing: New Horizons zo’n 279 euro. En dan heb je al een mooie prijsbundel. Maar in deze actie krijg je meer dan twintig procent korting en scoor je hem voor een strakke prijs. Die prijs is nog lager dan wat je normaal gesproken betaalde voor de Switch Lite. En nu haal je er dus ook nog eens een game bij. Het feest kan niet op.

Een fijne spelcomputer

De Nintendo Switch Lite is zoals gezegd een zeer fijn alternatief op de normale versie. Wil je weten wat wij er van vinden? Lees dan hier onze review.

[REVIEW] Nintendo Switch Lite is een uitstekend alternatief

Reageer op artikel:
Vakantiedeal: Nintendo Switch Lite met flinke korting te scoren
Sluiten