Valentijnsdag 2021: 5 apps voor een geweldige lockdown-date!

Apps Mark Hofman 13 feb 2021
Leestijd: 4 minuten

Valentijnsdag komt eraan en zal er dit jaar, net als zoveel andere dagen, anders uitzien dan anders. Waar je normaal gesproken romantisch uiteten gaat en een filmpje pakt, moet je het dit jaar thuis gezellig zien te maken. Maar gelukkig is dat met behulp van de volgende 5 apps makkelijk te doen.

We hebben de onderstaande vijf apps op volgorde gezet. Dat betekent dat we dus met je mee gaan naar het begin van de date tot aan de stomende afsluiter. Of je stoomt van woede vanwege het feit dat de date niet geslaagd is of dat je stomend in bed ligt, dat laten we vervolgens helemaal aan jou over.

Valentijnsdag 2021: deze 5 apps moet je hebben!

Zoals gezegd moet je het dit jaar van je creativiteit hebben tijdens Valentijnsdag. Niet heel erg voor de creatievelingen onder ons, maar voor de mensen die er iets meer moeite mee hebben misschien niet zo fijn. Daarom is het handig om de volgende vijf apps op je telefoon te zetten om alsnog een uitstekende date te hebben op deze dag!

#1 Kom in de stemming met LoveSongs Radio

Liefde en muziek gaan hand in hand, dus romantische tunes mogen zeker niet ontbreken bij jouw Valentijnsdag lockdown-date. De radio aanzetten, je vingers kruisen en hopen op een nummer waar de liefde vanaf spat is een optie, maar je kunt het ook op zeker spelen door Lovesongs Radio te downloaden. In deze app vind je meer dan 50 radiostations die gespecialiseerd zijn in muziek met een romantische ondertoon. Van liefdevolle lounge tot pop vol passie. De app is gratis te gebruiken en perfect om in de juiste mood te komen.

Download de app hier voor Android en hier voor iOS.

#2 Test je relatie met Happy Couple

Valentijnsdag is een mooi moment om elkaar wat beter te leren kennen of, als je al wat langer bij elkaar bent, om erachter te komen of jullie nog wel op één lijn zitten. De app Happy Couple kan je daarbij helpen. Aan de hand van vragen en stellingen stel jij je relatie op de proef. Happy Couple is alleen niet zonder risico’s. Er is namelijk ook kans dat je erachter komt dat je eigenlijk verdomd weinig weet over je partner. Je leuke plan kan dan zomaar een onplezerig einde krijgen, maar gelukkig maakt de volgende app dat goed!

Download de app hier voor Android en hier voor iOS.

#3 Kitchen Stories: een heerlijk Valentijnsdag maaltje

Valentijnsdag is niet compleet zonder een lekker hapje en daar bedoel ik niet je partner mee. Liefde gaat door de maag en met de restaurants gesloten is dit dé kans om indruk te maken. De skills niet in huis om dit uit je hoofd te doen? Dan is Kitchen Stories een absolute aanrader. Of je nu op zoek bent naar een spannend vegetarisch gerecht of een verleidelijk toetje, Kitchen Stories is dé app! Met de zogenaamde cooking mode wordt je stap voor stap door het recept geloodst, en dankzij de vele video’s lever jij deze Valentijn gegarandeerd een diner van sterniveau af.

Download de app hier voor Android en hier voor iOS.

#4 Pathé Thuis: geen Valentijnsdag zonder een film

Net als uit eten gaan is ook een andere populaire Valentijnsdate dit jaar niet mogelijk, namelijk de bioscoop. Maar dat betekent niet dat romantisch een filmpje kijken geen optie meer is. Naast een hele berg bioscopen heeft Pathé ook een app. Zoals je ziet staat de app vol met fantastische films. Het maakt niet uit of ze net uit de bioscoop komen rollen of al een paar jaar onder het stof liggen: het aanbod is gigantisch. Daarbij staan de kosten voor een film huren in het niets bij een film op het witte doek en zijn de content naar bijna alle apparaten te streamen. Het scherm is misschien wat minder groot dan je gewend bent en je zult de popcorn zelf moeten maken, maar zo kom je toch in de buurt van een avondje bioscoop.

Download de app hier voor Android en hier voor iOS.

#5 Een stomende afsluiter mer Pocket Kamasutra

Goed. De sfeer zit er dankzij Lovesongs Radio lekker in, maar is helaas weer verpest door Happy Couple. Gelukkig wist jouw meestermaaltijd ervoor te zorgen dat het weer helemaal gezellig werd en zorgde de film toch voor wat spanning. Tijd om lekker samen naar de slaapkamer te gaan en de Pocket Kamasutra app erbij te pakken. De liefde moet gevierd worden en laten we dat dan direct goed aanpakken. De kikkerprinses, De Yin-Yan of de Tango: je probeert ze gewoon allemaal lekker uit!

Download de app hier voor iOS.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen