Vier Valentijnsdag in Pokémon Go, alleen of met je geliefde

Games Jelle van Es 10 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het op 14 februari Valentijnsdag is. Momenteel word je al redelijk doodgegooid met reclames en ook in het winkelbeeld zie je verschillende aanbiedingen. Heb je nog geen date? Dan kun je op de 14e Pokémon Go opstarten.

Want van 14 tot en met 18 februari wordt in Pokémon Go het Valentijnsdag-evenement gehouden. Tijdens deze periode staat er weer heel wat op het programma. Het belangrijkste element? Twee nieuwe Pokémon om toe te voegen aan je collectie.

Valentijnsdag in Pokémon Go

De Pokémon in kwestie zijn Munna en Musharna. De eerste kun je in het wild vangen, terwijl je de tweede krijgt door de basis Pokémon te evolueren. Daarvoor heb je in Pokémon Go overigens wel een Unova Stone nodig om dit voor elkaar te krijgen, maar die zijn vandaag de dag wat beter beschikbaar dan aan het begin. En dat is niet het enige wat je gaat krijgen tijdens het evenement. In het wild zul je vaker de mannelijke en vrouwelijke versie van Nidoran tegenkomen, maar ook Plusle, Minun, Volbeat, Illumise en Luvdisc kom je vaker tegen. Het meest interessante is echter dat ook Feebas wat vaker verschijnt.

Als je tijdens het Valentijnsdag-evenement een Kirlia evolueert, dan zal de Gardevoir of Gallade de move Synchronoise gaan kennen. Ben je meer van de Raids? Dan kun je in de vijf sterren raids het opnemen tegen Latias en Latios. In de Mega Raids vind je Mega Pidgeot, Mega Gyarados en Mega Ampharos. Verder zijn er tijdens het evenement diverse Field Research beschikbaar die je bijvoorbeeld een Spinda met een hartjes-patroon kan opleveren.

Valentijnsdag Collection Challenge

Tot slot is er nog de Valentijnsdag Colelction Challenge. Lukt het je om binnen het evenement een mannelijke en vrouwelijke Nidoran te vangen samen met de Pokémon Espeon, Umbreon, Plusle, Minun, Volbeat, Illumise, Luvdisc, Latias, Latios en Alomomola. Lukt je dat? Dan ontvang je een vijftal Silver Pinap Berries, een Lucky Egg en een Egg Incubator. Wil je meer lezen over alles dat met Pokémon Go te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen