[VIDEO] Bose Noise Cancelling Headphones 700 review: beter dan Sony?

Vorig jaar stootte Sony Bose van de troon als fabrikant van de beste draadloze koptelefoons met actieve ruisonderdrukking. Inmiddels heeft Bose zijn antwoord klaar: de Bose Noise Cancelling Headphones 700. Weet Bose zijn topspot weer te claimen? Je ziet het in deze review.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 is precies wat de naam doet vermoeden: een koptelefoon met actieve ruisonderdrukking. Daarmee volgt de headset de Quiet Comfort 35 op. Hoewel die headset kwalitatief erg goed is, was hij wel behoorlijk verouderd. De koptelefoon is volledig vernieuwd met onder andere een modern en nog comfortabeler ontwerp.

Natuurlijk is ook de ruisonderdrukking verbeterd en heeft de headset meer mogelijkheden gekregen. Denk aan tien niveaus van actieve ruisonderdrukking en volledige integratie met Google Assistent of Siri. Maar goed, daarover las je in onze geschreven review al alles.

Check de video

Fan van filmpjes? Wij ook, dus dat snappen we heel goed. Daarom hebben we ook een videoreview gemaakt over deze headphones. Daarin komen de belangrijkste zaken van deze headset uitgebreid aan bod. Denk aan het comfort, de geluidskwaliteit, de bediening en de accuduur.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 review op hoofd
Afbeelding: WANT/Dominick Vietor

Natuurlijk gaan we ook in op de belangrijke vraag uit de titel: is deze Bose Noise Cancelling Headphones 700 beter dan de concurrent van Sony? De WH-1000XM3, zoals de topheadset van Sony heet, was immers tot op heden de beste headset met actieve ruisonderdrukking op de markt. We kunnen je alvast verklappen dat dat over het geheel gezien nog steeds zo is. Toch zijn er ook zeker vlakken waarop de Bose beter scoort. Welke zaken dat zijn en welke headset voor jou het beste is? Daar gaan we in de video uitgebreid op in.

Vond je deze video leuk? Abonneer je dan ook op het YouTube-kanaal van WANT. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste video’s van WANT.

Reageer op artikel:
[VIDEO] Bose Noise Cancelling Headphones 700 review: beter dan Sony?
Sluiten