Videoland in oktober: deze nieuwe films en series komen eraan

Films & Series Jeroen Kraak 26 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Er komt bijna een nieuwe maand aan en dat betekent nieuwe content op de streamingdienst. Dit heeft Videoland in oktober te bieden.

Na Netflix is Videoland de grootste streamingdienst in Nederland. Het platform weet zich te onderscheiden door vooral veel Nederlandse content. Daarnaast heeft het ook een aantal rechten van buitenlandse topseries zoals The Blacklist en The Handmaid’s Tale. Ook in oktober heeft het weer een flink aantal nieuwe titels. Wij vertellen je welke series en films je kunt verwachten bij de streamingdienst.

Altijd Al Loiza – 6 oktober

Deze Videoland-documentaire gaat over de Nederlandse presentatrice Loiza Lamers. Ze wordt een langere tijd van dichtbij gevolgd en vertelt daarbij over haar liefdesleven en confrontaties waar ze als vrouw dagelijks tegenaan loopt. Voor haar was de transitie naar vrouw op jonge leeftijd nooit een keuze, maar een vanzelfsprekendheid.

De Koertjes naar Curaçao – 8 oktober

Een van de meest spraakmakende koppels van Nederland jaagt hun droom na en gaat emigreren naar Curacao. Op het eiland gaan ze op zoek naar een locatie om een bed and breakfast te beginnen. Je ziet het op Videoland

Keeping up with the Kardashians: seizoen 19 – 11 oktober

De Kardashians zijn terug voor hun negentiende seizoen. Hierin zien we weer alle belevenissen van de familie, dus verwacht veel werk, feestjes en de nodige drama. Zo zien we hoe zij omgaan met het coronavirus.

Are You The One – 15 oktober

Wat is Videoland nu zonder een bijzondere datingshow. Dit keer komt het met Are You The One? Tien single mannen en tien single vrouwen proberen hun ware liefde te vinden in een luxe villa op een eiland. Door middel van opdrachten moeten ze erachter komen wie hun echte match is. Lukt het iedereen om zijn of haar match te vinden? Dan winnen de kopples 200.000 euro.

Ali Bouali – 16 oktober

Tja, in welke show is Ali B. nu niet te zien? Dit keer krijgen we hem echter van een andere kant te zien op Videoland. We leren de man nu nog beter kennen, want in deze documentaire vertelt hij over heftige gebeurtenissen in zijn leven en zijn band met zijn ouder, Marokko en zijn kinderen. Naast Ali komen onder andere zijn vrouw en kinderen, Marco Borsato, Boef, Waylon en Brace aan het woord.

The Nice Guys – 16 oktober

Deze serie op Videoland speelt zich af in het Los Angeles van de jaren 70. Hierin volgen we een eigenzinnige privédetective die samenwerkt met een heus werkpaard. Samen proberen ze de verdwijning van een meisje op te lossen die al snel in verband wordt gebracht met een moor op een pornoster. Wat voor een grote samenzwering is er gaande?

Tesla – 20 oktober

Nee, deze film op Videoland gaat niet over de auto’s van Elon Musk maar over de beroemde uitvinder uit het verleden. Die vecht een zware strijd om zijn nieuwe uitvinding van de grond te krijgen. We zien hierin de concurrentie die hij aangaat met die andere beroemde uitvinder: Thomas Edison om een wisselstroomgenerator en -motor te bouwen.

En verder op Videoland

09/10 De Grote Sinterklaasfilm: Waar is Sinterklaas?

  • 15/10 The Masked Singer: After The Mask
  • 23/10 De Club van Sinterklaas: Het Pietendiploma
  • 27/10 A Star is Born
  • 29/10 Het leven als Liesje
  • NNB Cryptokoorts
  • NNB The Blacklist: Seizoen 9
  • Temple: Seizoen 2

Deze serie verdwijnen in oktober van Videoland

  • Future Man: Seizoen 1 tot en met 3
  • Castle: Seizoen 1 tot en met 8

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen