Videoland showt trailer van derde seizoen Mocro Maffia

Films & Series Jeroen Kraak 8 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Nog even wachten en dan kun je eindelijk het derde seizoen van de hitserie Mocro Maffia zien. Videoland deelt alvast een trailer om in de stemming te komen.

We mogen wel zeggen dat Mocro Maffia de serie is van Videoland. De Nederlandse streamingdienst is natuurlijk met de huidige gebeurtenissen in het criminele circuit natuurlijk zeer relevant. Het weet dan ook veel kijkers te trekken.

Een nieuw seizoen Mocro Maffia

Inmiddels staan er al twee seizoenen van de serie op Videoland. Het derde seizoen staat gepland voor 29 januari. “Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. De die hard fans staan dan ook te springen om een nieuw seizoen en we zijn heel blij dat we vanaf eind januari al kunnen starten,” laat creatief producent Achmed Akkabi weten.

Het derde seizoen van Mocro Maffia bestaat uit zeven afleveringen en is naast Akkabi ook geschreven door Ashar Medina, Oscar van Woensel en Randy Oost. Dat het nu al uitkomt is redelijk snel te noemen, want seizoen 2 dateert van maart 2020. Dat seizoen is de best bekeken release van een serie tot nu toe op Videoland.

Verdere onthullingen

Seizoen 3 van Mocro Maffia gaat verder waar seizoen 2 is geëindigd. Romano is spoorloos en Potlood komt alleen te staan in de oorlog tegen Paus die samenwerkt met de Colombiaanse Tia Alvarez. Tatta krijgt de leiding over de organisatie van Paus en raakt afgeleid als Mo de Show ineens opduikt. Ondertussen gaat Nadira door met wraak nemen op diegene die haar twee broertjes heeft geliquideerd en krijgt daarbij de hulp van Eiffel.

Videoland is de streamingdienst van RTL. Naast Mocro Maffia, kun je daar ook de programma’s van de zender bekijken zoals Big Brother en Temptation Island. Ook heeft de rechten voor Nederland van verschillende series. Zo is de bekendste titel misschien wel The Handmaid’s Tale.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen