Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 3 apr 2021

Vijf toplocaties om in Assassin’s Creed Valhalla te bezoeken

Eén van de beste games die we vorig jaar hebben gekregen is wat mij betreft Assassin’s Creed Valhalla. Het is een game die je meeneemt naar het Middeleeuwse Engeland, waar jij als Viking Eivor je weg probeert te vinden. Er is in de game echt enorm veel te doen en met alle content in de game zie je soms door de bomen het bos niet meer.

En dan loop je dus het risico om bepaalde hoogtepunten te missen. Denk daarbij aan diverse fijne locaties. Er zijn heel wat mooie plekken om te verkennen in Assassin’s Creed Valhalla. Dit zijn er daarbij vijf die je eigenlijk niet mag missen.

Prachtige locaties in Assassin’s Creed Valhalla

1. Asgard

Eén van de meest unieke locaties die je in Assassin’s Creed Valhalla vindt, is Asgard. Deze plek uit de Noorse mythologie vind je overigens niet op de map, dus zoeken heeft geen zin. In plaats daarvan moet je in Ravensthorpe wat dingen voor Valka doen. Uiteindelijk kan zij een drankje voor je maken, waarmee je reist naar deze toplocatie, waar van alles is te doen. Om je een beetje op weg te helpen, is er de onderstaande video.

2. Excalibur

Het volgende punt wat ik wil uitlichten is niet zozeer de locatie, maar de reis. Excalibur is één van de legendarische wapens in de game. Om die te scoren moet je een reeks aan kleinere opdrachten doen om er uiteindelijk bij te komen en het wapen te scoren. De plek waar dat gebeurt is mooi, maar geeft vooral veel voldoening. Dus als jij op zoek bent naar iets nieuws om te doen in Assassin’s Creed Valhalla, dan is de onderstaande video er één om te volgen.

3. Hobbit-huis

In Assassin’s Creed Valhalla zijn er heel wat mooie easter eggs die verwijzen naar muziek, films en andere games. De makers zijn blijkbaar fan van Lord of the Rings, want in de game is er een mooi Hobbit-huis te vinden, waar ook een brief te vinden is gericht aan Sam. In de onderstaande video zie je hoe dat er uit ziet. Mocht je het zelf willen bezoeken? Dan moet je naar het fast travel punt naast de Wroeken in Sciropescire gaan. Daar draai je je om en ren je richting het Offering Altar, waarna je in Zuid-Westelijke richting rent. Het huisje bevindt zich in de heuvel.

4. Egg Lady in Ledecestrescire

Mocht je tijdens je avontuur van Assassin’s Creed Valhalla slangen tegenkomen, dan doe je er verstandig aan om die eieren te bewaren. In de kerker in Ledecestrescire vind je namelijk een vrouw die smeekt om jou die eieren te brengen. Gelukkig vind je rondom die plek veel slangen om af te maken. Wanneer je genoeg eieren gebracht hebt, dan zul je een speciaal evenement meemaken…

5. Rapunzel’s Tower in Assassin’s Creed Valhalla

Dan nog een mooie locatie met een easter egg. In deze missie reis je af naar de toren van Rapunzel of Raponsje. Je denkt haar te redden van het kwaad, maar uiteindelijk blijkt de dame in kwestie vooral op zoek te zijn naar aandacht. Met alle gevolgen vandien.

[REVIEW] Assassin’s Creed Valhalla: de beste game uit de reeks

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vijf toplocaties om in Assassin’s Creed Valhalla te bezoeken
Sluiten