WANT 2 SEE: 5 toptitels op Netflix, HBO Max en Videoland

Films & Series Jeroen Kraak 9 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix, Disney+ en HBO Max: het zijn slechts een paar van de streamingdiensten waar we een abonnement op hebben. Het aanbod aan films en series waar we over beschikken is daardoor gigantisch en amper overzichtelijk meer. Al helemaal door het tempo waarop nieuwe content verschijnt.

Om je een handje te helpen bij het vinden van gloednieuwe pareltjes hebben we WANT 2 SEE in het leven geroepen. Ook deze week is Jeroen weer in de programmering van de streamingdiensten gedoken om jou de pareltjes te laten zien

#1 John van den Heuvel in de Wapenhandel | Videoland | 10 augustus

Helaas vinden in ons land regelmatig schietpartijen plaats. Steeds vaker grijpen jonge criminelen naar de wapens. Misdaadjournalist John van den Heuvel onderzoekt hoe makkelijk het is om aan wapens te komen en duikt in de handel in binnen- en buitenland.

John van den Heuvel in de Wapenhandel
John van den Heuvel gaat op onderzoek uit. (Afbeelding: Videoland)

#2 Locke & Key | Netflix 10 augustus

Locke & Key is alweer toe aan seizoen 3. Als hun vader vermoord wordt onder mysterieuze omstandigheden gaan drie kinderen en hun moeder terug naar het landhuis van zijn familie. Daar vinden ze magische sleutels die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. Deze leiden naar krachten en geheimen.

#3 Day Shift | Netflix | 12 augustus

Veel gekker op Netflix gaat het dit jaar niet worden. In Day Shift zien we onder andere Jamie Foxx, Snoop Dogg, Dave Franco en Natasha Liu voorbijkomen. Een vampierenjager moet binnen een week het geld bij elkaar krijgen voor schoolgeld en ja, zelfs voor de beugel van zijn kind. Vampieren achternazitten is echter zo makkelijk nog niet.

#4 A League of Their Own | Amazon Prime Video | 12 augustus

Geïnspireerd op de geliefde klassieker A League of Their Own van Penny Marshalls, vertelt de gelijknamige achtdelige serie het verhaal over een generatie vrouwen die ervan dromen om professioneel honkbalspeelster te worden. Naast dat het een interessant verhaal is, gaat het ook dieper in op thema’s als gelijkheid en seksualiteit. Helaas zien we in de serie Tom Hanks en Madonna niet terug.

#5 Sherlock | HBO Max | 13 augustus

Sherlock is een van de beste series die ooit is gemaakt. Het eerste seizoen dateert alweer uit 2011. In de serie zien we Benedict Cumberbatch en Martin Freeman die de iconische rollen van de speurneus en Dr. Watson spelen. De serie stond een lange tijd op Netflix, maar verdween later. Nu is deze terug op HBO Max waar je de eerste drie seizoenen kunt kijken. Wanneer seizoen 4 op de streamingdienst komt is afwachten helaas.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen