WANT21: Soul is een meesterwerk op Disney+ en jij kunt goodies winnen

Films & Series Jeroen Kraak 8 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Het jaar 2020 is eindelijk achter ons en we kunnen vol frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En laten we dat jaar dan direct goed beginnen door van 4 t/m 15 januari iedere dag een prijs weg te geven. Vandaag kun je een Soul goodiepakket van Disney+ winnen!

2020 was het jaar van streamingdienst Disney+. Na het begin in de herfst van 2019 rolde de dienst het afgelopen jaar langzaam uit over de hele wereld. Zij kunnen nu ook kennis maken met wat Disney allemaal te bieden heeft. In het begin kwam het misschien wat langzaam op gang maar er komen steeds meer eigen exclusieve series en films naar het platform.

Disney+ in 2021

2021 belooft nog veel meer goeds voor de streamingdienst, want we zullen volgende week eindelijk de eerste Marvel-serie die speciaal is gemaakt voor Disney+ op het platform zien. Aan WandaVision is het de beurt om af te trappen. Later zullen The Falcon and The Winter Soldier en Loki volgen. Ook komt er flink wat meer Star Wars-gerelateerde content naar Disney+.

Vanaf maart pakt het bovendien nog verder uit met het nieuwe kanaal Star. Hierop zullen ook andere series en films komen van de productiebedrijven waar Disney eigenaar van is. Denk hierbij aan titels van 21th Century, Hulu en ABC. Zo heeft het al een aantal series bevestigd als How I Met Your Mother en Prison Break.

Soul Disney Plus
Soul zie je op Disney+. (Afbeelding: Disney)

Soul is een meesterwerk

Maar goed, tot die tijd kun je nog genieten van de andere prachtige content die op het platform staat. Een van de beste producties van het afgelopen jaar die exclusief op het platform is uitgekomen, is Soul. Deze Pixar-film kan makkelijk in een rijtje met andere toppers van de studio worden geplaatst als Finding Nemo, Frozen en Toy Story.

De film gaat over muziekleraar Joe Gardner. Op het moment dat hij als jazzmuzikant kan doorbreken krijgt hij een ongeluk waardoor zijn ziel en lichaam scheiden. Om zijn lichaam weer terug te krijgen moet hij een andere ziel overtuigen dat het leven prachtig is. Tijdens zijn reis komt hij een hoop levensvragen tegen.

De film hoeven we natuurlijk niet weg te geven, die kun je gewoon zien op Disney+. Wij komen met iets leukers! Wij mogen in samenwerking met Disney een goodiepakket van de film weggeven onder onze volgers. Daarin zit zeer leuke merchandise van de Soul. Wat dat precies is? Dat houden we nog geheim!

Hoe kan jij hem winnen?

Nu je een beetje weet wat Soul te bieden heeft wil je natuurlijk weten hoe je het goodiepakket kunt winnen. Het is eigenlijk best simpel:

  • Volg WANT op Instagram
  • Like de post van de winactie
  • Reageer onder de post met waarom jij de telefoon zou moeten winnen
  • Vanmiddag om 17:15 uur wordt de winnaar bekendgemaakt op Instagram.

Zoals gezegd vieren we met WANT21 de start van het nieuwe jaar en geven we iedere dag een prijs weg. Vandaag maak je dus tot 17:15uur kans op het Soul Goodiepakket. Daarmee sluiten we de WANT21 actie af. We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie enthousiasme!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen