WANT2SEE: 5 gloednieuwe pareltjes op HBO Max en Disney+

Films & Series Jeroen Kraak 15 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Wij beginnen aan een nieuwe week en dat betekent ook flink veel nieuwe series en films. Jeroen zet speciaal voor jou de toppers van HBO Max, Disney+ en Netflix op een rij!

We hebben in Nederland inmiddels zoveel streamingdiensten dat we de tel haast kwijtraken. HBO Max, Netflix en Disney+ zijn er daar maar enkelen van. Met zoveel aanbod is het lastig om bij te houden welke nieuwe series en films er uitkomen op de verschillende platformen.

De grootste serie van het jaar op HBO Max?

Deze week zijn er weer een aantal toppers te zien op de streamingdiensten. We kijken deze week naar Disney+, waarop een nieuwe Marvel-serie komt. Aan de andere kant van het streaming-landschap, bij HBO Max, genieten we van één van de grootste titels van het jaar.

She-Hulk: Atttorney at Law | Disney+ | 17 augustus

Zit je na Ms. Marvel te wachten op een nieuwe superhelden-serie? Dan ben je goed op je plek bij Disney+. De streamingdienst komt nu met She-Hulk. Jawel, een vrouwelijke versie van de groene spierbundel. In de serie volgt je Jennifer Walters, een dertigplus en single advocate die toevallig ook de supergrote en sterke hulk blijkt te zijn. Deze negendelige serie verwelkomt meerdere MCU-veteranen, waaronder Mark Ruffalo als Smart Hulk, Tim Roth als Emil Blonsky/the Abomination en Benedict Wong als Wong. Er zullen dus ook genoeg inhakers zijn op het MCU.

Tekken Bloodline | Netflix | 18 augustus

Het is tijd voor anime in deze lijst. Echte gamers herkennen Tekken natuurlijk meteen. Het is een van de beste vechtgames in de wereld. Nu komen Netflix en Bandai Namco met een nieuwe serie. Hierin volgen we Jin Kazama en zijn strijd om een van de beste vechters te worden in het King of the Iron Fist-toernooi.

Bad Sisters | Apple TV+ | 19 augustus

Bad Sisters is de nieuwe serie van Sharon Horgan. Je kent haar wellicht uit de succesvolle serie Catastrophe die een 8,2 wist te scoren op IMDb. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor deze mix tussen een donkere komedie en een thriller. In de nieuwe show volgen we het leven van de Garvey-zussen die met elkaar verbonden zijn door de vroegtijdige dood van hun ouders. Ze beloven elkaar altijd te beschermen. Er zit nog een Belgisch tintje aan, want de serie is geïnspireerd op het Belgische Clan.

Echoes | Netflix | 19 augustus

Ook Netflix komt met een duister zussenavontuur. Leni en Gina zijn een eeneiige tweeling die in het geheim hun leven verwisseld hebben sinds ze kinderen waren. Met als hoogtepunt dubbelleven als volwassenen, maar een van de zussen wordt vermist en alles in hun perfect uitgedachte wereld verandert in chaos.

House of the Dragon | HBO Max | 22 augustus

Eindelijk zien we een vervolg van Game of Thrones op HBO Max. Nou ja, het is niet helemaal een vervolg, want House of the Dragon speelt zich zo’n 200 jaar af voor de bekende gebeurtenissen in Westeros. In plaats van de gevreesde winter komen er nu draken. Verwacht zoals vanouds weer een machtsstrijd vol met gekonkel, verraad en geweld. Dit keer gebeurt het echter allemaal in een familie. Je ziet hoe de voorouders van Daenerys een ordinaire machtsstrijd uitvechten om de ijzeren troon. Wordt dit echt een van de beste series van het jaar?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!