WANT2SEE: 5 series die je deze week moet zien op Netflix en HBO Max

Films & Series Jeroen Kraak 13 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit weekend kun je weer een hoop nieuwe series zien, maar welke zijn nu echt interessant voor je? Wij zetten 5 toppers naast elkaar die je onder andere op Netflix en HBO Max kunt zien.

Deze dagen zijn bijzonder te noemen qua films en series. Er komt een ontzettende topper uit die je echt niet wil missen op HBO Max. Daarnaast staat er ook natuurlijk nieuwe Netflix-content in zodat je nooit raakt uitgekeken.

De beste series op Netflix, HBO Max en Disney+ deze week

Natuurlijk ben je benieuwd wat je allemaal op Netflix, HBO Max en de andere streamingdiensten kunt verwachten. Hier komen ze!

#1 The Last of Us (vanaf 16 januari) |HBO Max

Goed, het is een beetje valsspelen in deze lijst aangezien deze serie in de Verenigde Staten op 15 januari uitkomt en in ons land de 16de (hallo VPN). Deze game is misschien een van de grootste hits op de PlayStation. Het is dan ook geen wonder dat HBO Max er graag een serie van wilde maken. Voor de hoofdrol heeft het een enorme naam gescoord: Pedro Pascal. Je weet wel: de Mandalorian!

The Last of Us speelt zich 20 jaar af nadat de moderne beschaving in de Verenigde Staten is vernietigd. Joel is een overlevende en die wordt ingehuurd om een 14-jarige meisje uit een quarantainezone te smokkelen.

Wat begint als een kleine klus wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en alles eraan moeten doen om te overleven.

#2 Servant (seizoen 4) | Apple TV+

Mijn collega Dennis is een echte horrorfan en hij kan dan ook echt genieten van Servant. Vanaf dit weekend kun je het vierde en laatste seizoen op Apple TV+ kijken.

We volgen een koppel uit Philadelphia die aan het rouwen is om een enorme tragedie in hun leven. Dat opent de deur voor een mysterieuze kracht in hun eigen huis.

In het vierde seizoen komt de familie tot een emotionele conclusie. Leannes oorlog met de kerk van Lesser Saint laait op en bedreigt Spruce Street. Hoe loopt het af?

#3 Hunters (seizoen 2) | Amazon Prime Video

Al Pacino kennen we natuurlijk vooral uit The Godfather, maar deze fantastische acteur heeft veel meer op zijn palmares staan. Een van zijn meest recente kunstjes is Hunters op Amazon Prime Video en vanaf dit weekend is het tijd voor seizoen 2.

Na een ongeluk die hun activiteiten ontsporen in Europa moeten de hunters op zoek naar de grootste Nazi uit de geschiedenis: Adolf Hitler. In dit verhaal houdt hij zich in Zuid Amerika schuil. Gaat het de Hunters lukken om ze te vinden?

#4 Vikings Valhalla (seizoen 2) | Netflix

Vikings was natuurlijk al een enorm succes en Valhalla gaat daar nog eens overheen. De spin-off weet dan ook veel kijkers te trekken op Netflix.

De gebeurtenissen in Vikings Valhalla spelen zich 100 jaar af na de gebeurtenissen uit de originele serie. Er staat een nieuwe generatie helden op om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven.

#5 Welcome to Chippendales | Disney+

Ik ben persoonlijk niet echt echt de doelgroep van de Chippendales, maar het verhaal achter de mannelijke stripgroep is best bijzonder. Het is namelijk een ongelofelijk waargebeurd verhaal.

In de serie zien we namelijk het verhaal van Somen Banerjee, een Indiase immigrant die oprichter is van de Chippendales. Hij heeft het grootste mannelijke stripimperium  gemaakt en liet daarbij niets in de weg staan.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen