Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 jun 2021

WarioWare: Get It Together! is pure gekkigheid op de Nintendo Switch

De WarioWare-reeks is er één die voornamelijk op de diverse handhelds van Nintendo heeft geschitterd. En nu heeft het bedrijf laten weten dat WarioWare: Get It Together! er op de Nintendo Switch uitkomt.

WarioWare: Get It Together! is de tiende game in de reeks. De laatste titel was WarioWare Gold, die in 2018 op de Nintendo 3DS verscheen. Deze nieuwe game komt dus op de Nintendo Switch uit en brengt weer heel wat gekkigheid met zich mee.

WarioWare: Get It Together! op de Nintendo Switch

WarioWare: Get It Together! doet het op de Nintendo Switch iets anders dan dat je gewend bent van de games. Er zijn nog altijd veel minigames. Of beter gezegd microgames, omdat ze vaak maar een paar seconden duren. Volgens de maker zijn er meer dan 200 te vinden in de game. Het verschil zit hem er in hoe je de games speelt. Je gaat nu namelijk direct aan de slag met Wario of één van de andere personages die in de game zitten. In het verleden was het vaak een kwestie van acties uitvoeren via het touchscreen. Maar nu pak je er dus waarschijnlijk de controller bij en voer je bepaalde dingen uit. Bekijk hieronder de trailer.

WarioWare: Get It Together! op de Nintendo Switch kun je uiteraard in je eentje spelen, maar het is ook mogelijk om een vriend of vriendin uit te nodigen en samen de game te spelen. Voor het eerst in de reeks kun je dan tegelijkertijd met zo’n microgame aan de slag en zien we het het slimste of het snelste doet. Naast de mogelijkheid om de microgames los te spelen kent de game ook een verhalende modus, waarbij je langzaam, maar zeker kennis maakt met de verschillende personages die in de game zitten.

Minigames (Afbeelding: Nintendo)

Komt al snel uit

Van alle nieuwe games die tijdens de Nintendo Direct voor de Nintendo Switch zijn aangekondigd, komt WarioWare: Get It Together! het snelste uit. Want al op 10 september kun je met de game aan de slag. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

De beste GBA-game krijgt een heruitgave op de Nintendo Switch

Reageer op artikel:
WarioWare: Get It Together! is pure gekkigheid op de Nintendo Switch
Sluiten