Probeer dit weekend Watch Dogs: Legion helemaal gratis

Games Jelle van Es 24 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Het aankomende weekend voorspelt qua weer niet veel goeds. Dat betekent dat dus dat we weer wat meer binnen zitten. Beetje Netflixen of natuurlijk gamen. En als je Watch Dogs: Legion nog niet eerder hebt gespeeld, dan hebben we goed nieuws.

Want dit weekend is Watch Dogs: Legion helemaal gratis te spelen. Ubisoft heeft namelijk een zogenaamd Free Trial Weekend in het leven geroepen. En het extra mooie is, is dat dat op elk platform het geval is.

Watch Dogs: Legion gratis te spelen dit weekend

Dat betekent dat je dit weekend Watch Dogs: Legion gratis kan spelen op de pc, PlayStation 4 en 5 en de Xbox One en Series X. Het weekend begint op 25 maart en loopt door tot en met 29 maart. Mocht je gelijk vanaf het begin los willen gaan, dan kun je vanaf vanmiddag de game alvast gaan pre-loaden, waardoor je hem in elk geval al hebt gedownload. Dat kan overigens niet op de Xbox One en Series X. Daar moet je de game op de 25e eerst gaan downloaden voordat je er mee los kan gaan. Dat is dus even een extra stap.

Watch Dogs: Legion (Afbeelding: Ubisoft)

Tijdens het gratis weekend van Legion is het mogelijk om de volledige game te ervaren. Dat betekent dus dat als je een beetje doorspeelt, je in één weekend het hoofdverhaal kunt voltooien. Maar dan moet je wel aan de bak. Wellicht dat je er verstandiger aan doet om gewoon te kijken of de game iets voor je is. En als je hem leuk vindt, dan kun je hem daarna met korting aanschaffen en verder gaan waar je gebleven was. Je voortgang gaat dan namelijk gewoon mee.

Ook de multiplayer

Daarnaast heeft Watch Dogs: Legion sinds kort de multiplayer-modus gelanceerd. Om deze te spelen heb je overigens wel een actief PlayStation Plus- of Xbox Live-abonnement nodig. Dat is dus ook ideaal om nu samen met een paar vrienden te spelen. Wellicht dat als je samen door de digitale straten van Londen loopt, dat je er achter komt dat dit een game is die erg geschikt is voor jou.

[REVIEW] Watch Dogs Legion: een game waarin veel is te doen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen