Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 mrt 2021

Snivy de ster in de volgende Pokémon Go Community Day

In Pokémon Go valt tegenwoordig altijd wel iets te doen. Toch zijn het met name de Community Day-evenementen die gelden als het hoogtepunt van de maand. En in april draait het om Snivy.

Snivy is één van de drie starter-Pokémon uit de vijfde generatie. Je kent hem uit de games Pokémon Black en White. En op 11 april zul je er heel veel van kunnen vangen in Pokémon Go tijdens het Community Day-evenement.

Snivy ster in volgende Pokémon Go Community Day-evenement

De nieuwe Pokémon Go Community Day staat gepland voor 11 april en vindt dan plaats tussen 11 en 17 uur. In de zes uur tijd dat het evenement duurt, zul je Snivy veel vaker tegenkomen. Daarbij komt hij ook in zijn Shiny-variant, waardoor je als Shiny-hunter weer een mooie kans hebt om een nieuwe Pokémon aan die voorraad toe te voegen. Als je Servine, wat weer de evolutie is van Snivy tot twee uur na het evenement door evolueert naar een Serperior, dan leert deze Pokémon automatisch de aanval Frenzy Plant. Daarmee kun je hem dus iets handiger in zetten wanneer je mee wilt doen aan een Raid.

Pokémon Go
Snivy Community Day (Afbeelding: Niantic)

Verder laat de ontwikkelaar weten dat je tijdens dit nieuwe Pokémon Go Community Day-evenement er verstandig aan doet om een paar snapshots te maken van Snivy, om op die manier een verrassing te krijgen. Wat dat precies gaat zijn, dat is nog even afwachten. Tijdens het evenement is er een nieuwe Community Day Box. Voor 1.280 PokéCoins krijg je dan 50 Ultra Baslls, 4 Star Pieces, 4 Mossy Lure Modules en en Elite Charged TM. Ook komt er een nieuwe Research Story rondom Snivy. Deze gaat 1 euro kosten. Tot slot krijg je drie keer zoveel Stardust voor elke Pokémon die je vangt en eventuele incense die je in zet, zal drie uur lang actief zijn.

Lekker jagen

Kortom, er valt weer genoeg te doen met deze nieuwe Community Day in Pokémon Go. Wil je meer lezen over wat er allemaal speelt rondom de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Wow: Pokémon Go-ontwikkelaar bant miljoenen gamers die valsspelen

Reageer op artikel:
Snivy de ster in de volgende Pokémon Go Community Day
Sluiten