Deze website geeft je recepten aan de hand van wat er in je koelkast ligt

Gadgets Daniel Koster 6 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Een restjesmaaltijd kan heerlijk zijn. Dan moet je alleen wel beschikken over een moment van inspiratie. Anders kom je halverwege tot de realisatie dat het niets wordt of dat je toch wat lekkerders had kunnen maken. MyFridgeFood helpt je een handje door je recepten te geven.

Het internet: je vindt er een hoop troep, maar ook wat unieke pareltjes. En een uniek pareltje, dat is MyFridgeFood zeker. De website is recht voor zijn raap en supersimpel. Het enige dat jij hoeft te doen is aan te geven wat jij in je koelkast aantreft.

Die supermarkt is zó ver weg

Je kunt snel selecteren uit de meest voorkomende ingrediënten. Dit is voedsel als bacon, avocado’s en kip. Echter kun je ook op ‘Show All Ingredients’ tikken. Daar vind je een gehele selectie aan etenswaren.

Vervolgens selecteer jij de ingrediënten die je in je koelkast aantreft (en wenst te eten natuurlijk). Vervolgens analyseert de website jouw ingrediënten en raadt-ie je aan wat je kunt eten. Dit alles met recept natuurlijk.

Kom maar op met die recepten!

Wij probeerden het eens uit. In onze keuken vind je altijd wel ui, crème fraîche, aardappels, rijst, kip, boter, kaas en brood. Die vulden we in en voila: allerlei recepten rolden de website uit. Handig, toch?

Koken wordt op die manier in ieder geval een stuk gemakkelijker. Dit is voor ons nou een website waar we wat aan hebben. Lijkt het jou ook wat? Dan kun je hier de website vinden. Overigens hebben we hier nog een gehele selectie aan chille food-websites voor je in petto. Graag gedaan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen