Deze Netflix-docu wil je absoluut niet kijken als je huisgenoten hebt

Films & Series Jeroen Kraak 5 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Als je studeert of als je net werkt is het heel normaal om samen te wonen met huisgenoten. Een Netflix-documentaire geeft je echter flinke nachtmerries.

Waarschijnlijk heb je fantastische huisgenoten gehad tijdens je studie. Toch heeft niet iedereen dezelfde ervaring met het delen van een huis. Sterker nog, op Netflix zien we zelfs dat het tot nog ergere scenario’s kan leiden dan je engste nachtmerrie.

Op de streamingdienst staat nu een nieuw seizoen van Worst Roommate Ever. En ja, die titel klinkt misschien wel heel overdreven, maar geloof ons, deze mensen wil je absoluut niet in je huis hebben wonen.

Netflix laat je de huisgenoten zien die je nooit wil hebben

Het eerste seizoen van Worst Roommate Ever verscheen in 2022 op Netflix. Nu, twee jaar later, zijn er vier nieuwe afleveringen toegevoegd. Het tweede seizoen wordt door de streamingdienst beschreven als: “Opnieuw aangrijpende verhalen over ogenschijnlijk onschuldige huisgenoten die voor hun nietsvermoedende slachtoffers veranderen in echte nachtmerries wanneer kwaadaardige en soms gewelddadige bedoelingen worden onthuld.”

En als je denkt dat het fictie is, heb je het mis. Dit is een echte true crime-documentaireserie op Netflix met waargebeurde verhalen. We kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat je deze afleveringen wil overslaan als je met iemand anders je huis deelt.

In de eerste aflevering van Worst Roommate Ever gaan twee beste vrienden samenwonen. Niets kan misgaan, zou je zeggen. Het eindigt echter in een scenario dat echt horror is. Dus zelfs bij mensen waarvan je het niet verwacht, kan het noodlot in één keer toeslaan.

Worst Roommate Ever brengt je nachtmerries

Kijkers zijn geschokt door het nieuwe seizoen van Worst Roommate Ever op Netflix. Op social media zijn er dan ook flink wat reacties. “Ik ga nooit meer met iemand samenwonen” en “Nu kan ik niet meer slapen” zijn er enkelen van.

De documentaireserie van Netflix is razend populair. Het heeft nu al de nummer 1-positie in de Verenigde Staten weten te veroveren. In ons land is de serie op plaats 3 te vinden.

Wil je jezelf echt aandoen om het nieuwe seizoen van Worst Roommate Ever te kijken? De vier afleveringen staan nu op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen