Wow: Horizon Forbidden West nu al met korting te scoren

Games Jelle van Es 15 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Mocht je het gemist hebben: gisteren verviel het embargo van de reviews van Horizon Forbidden West. Wij waren er net als eigenlijk de rest van de wereld er enorm enthousiast over.

De review van Horizon Forbidden West kun je hier lezen. Wat ons betreft is dit echt een dikke must have. Op 18 februari komt de game uit. En nu kun je de game al met een mooie korting scoren.

Horizon Forbidden West met korting

Normaal gesproken betaal je voor nieuwe games vaak tussen de 60 en 70 euro. En als je dan games voor de PlayStation 5 wil kopen, betaal je vaak nog een tientje meer. Gelukkig kun je bij Horizon Forbidden West gebruikmaken van een handig trucje. Als je de PlayStation 4-versie van de game koopt, dan kun je die gratis upgraden naar de PlayStation 5 versie. Daar schreven we al eerder over en kun je hier teruglezen. En nu is er nog een manier om hem goedkoper te scoren.

Horizon Forbidden West
Een feest op de PS5 (Afbeelding: Guerrilla Games)

Want bij de MediaMarkt zijn nu de zogenaamde MegaDeals. Dan kun je bepaalde producten met korting scoren. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Ondanks dat de game nog niet uit is, is hij nu al met korting te scoren. Normaal gesproken betaal je 64,99 euro voor de game, maar nu krijg je een tientje korting. Dat is natuurlijk niet bizar veel, maar het wordt anders als je Horizon Forbidden West voor de PlayStation 5 wil spelen. De game kost namelijk op de PlayStation Store zelf 79,99 euro. Als je dus nu deze PlayStation 4-versie aanschaft en hem upgrade naar de versie voor de PS5, dan bespaar je onder aan de streep 25 euro. En dat zijn weer hele andere bedragen.

Fijne korting

Op deze manier houd je dus geld over om binnenkort een nieuwe game te kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan Gran Turismo 7, die over een maand alweer uitkomt en ook zwaar de moeite waard lijkt te zijn.

Gran Turismo 7 wordt de uitgebreidste racegame op de PlayStation 5

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen