Mark Hofman
Mark Hofman Games 15 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De Xbox-controller van Razer waar Star Wars-fans wild van worden

Vanaf 29 december is de nieuwe serie The Book of Boba Fett te zien op Disney Plus. Razer viert de komst van de serie door de release van een bijzondere Xbox-controller. Eentje waar Star Wars-fans zonder twijfel van kunnen genieten.

De nieuwe controller is volledig in stijl van het iconische personage gemaakt. Ideaal natuurlijk, maar je moet er wel een aardig centje voor over hebben.

Xbox-controller voor de Star Wars-fan

We kunnen wel stellen dat Star Wars-fans, door de komst van Disney Plus, de afgelopen twee jaar op hun wenken bediend worden. Naast The Mandalorian waren er ook klassieke pareltjes uit het universum te zien én verscheen er ook nieuwe content. Zo is vanaf 29 december The Book of Boba Fett te zien wat het verhaal van het iconische personage verder vertelt. Reden voor Razer om de Star Wars-fan nog eens in het zonnetje te zetten.

Het bedrijf heeft namelijk een Xbox-controller ontworpen die perfect aansluit om de nieuwe Disney Plus-serie. De Limited Edition Boba Fett Xbox Wireless Controller is een aangepaste controller met het ontwerp van de iconische helm van het personage. Uiteraard is die helm dus niet helemaal netjes, maar heeft hij de nodige krassen en beschadigingen opgelopen. Naast de controller zelf is ook de standaard, waar je hem in kunt opladen, voorzien van het ontwerp.

Xbox Star Wars
Wat een Boba Fette controller! (Afbeelding: Razer)

De controller mag overigens wel wat kosten. Waar Microsoft je normaal al €60 vraagt voor een Xbox Wireless Controller, wil Razer voor dit specifieke model €180 hebben. Op dit moment lijkt het erop dat de controller alleen in de Amerikaanse webshop van Razer opduikt. Daar is de prijs $180, maar gezien de prijs van de reguliere controller hetzelfde is verwachten we ook hetzelfde in dit geval.

The Book of Boba Fett

Met het succes van The Mandalorian is het natuurlijk afwachten wat The Book of Boba Fett gaat doen. Gezien de populariteit van het personage in zowel de klassieke films als in de eerder genoemde serie, verwachten we er veel van. Maar de tijd zal het ons leren.

Star Wars-fans woest na wijziging ruimteschip Boba Fett door Disney

Meer weten over deze serie? Check dan zeker even het bovenstaande artikel of deze pagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!