Xbox Game Pass krijgt de beste co-op game van dit jaar

Games Jelle van Es 2 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je een Xbox in huis hebt, dan is de kans groot dat je een actief abonnement hebt op Xbox Game Pass. Daarmee krijg je toegang tot alle exclusieve games vanaf dag één. En regelmatig worden daar nieuwe games aan toegevoegd.

Binnenkort krijg je op Xbox Game Pass met It Takes Two één van de beste co-op games van het jaar. Ideaal dus als je graag samen met iemand op de bank wil gamen of met je beste vriend online. Wanneer hij of zij ook zo’n actief abonnement hebt, is dat een fluitje van het een cent.

Leuke games voor de Xbox Game Pass

Maar It Takes Two is niet de enige game die binnenkort gaat komen op Xbox Game Pass. Op hun eigen blog heeft Microsoft een overzicht gegeven van welke games binnenkort aan de service worden toegevoegd. Vanaf vandaag kun je op de pc aan de slag met Minecraft: Java and Bedrock Editions. Verder verschijnt vandaag ook de game Unpacking op de Xbox en pc. Dan gaan we weer even terug naar It Takes Two. Deze game is vanaf 4 november beschikbaar. Hij is dan te spelen op pc, Xbox en Cloud. Kill It with Fire is de andere game die op 4 november uitkomt. Ook deze game verschijnt op alle platformen.

Forza Horizon 5
Forza Horizon 5 (Afbeelding: Microsoft)

Vervolgens maken we een kleine sprong naar 9 november, wanneer we een tweetal echte topgames mogen ontvangen. Ten eerste krijg je Forza Horizon 5. Deze fijne racegame is op alle manieren te spelen en is een must-have. Een andere absolute topper op die dag is Football Manager 2022. Je kunt hem dan zowel als de pc-versie als de variant voor de Xbox gaan spelen via Xbox Game Pass.

Klassieke game

Dan heb je op 11 november Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition die op Xbox Game Pass komt. Ideaal als je alleen die game in de nieuwe GTA Trilogy wil gaan spelen. En tot slot krijg je op diezelfde dag ook nog One Step from Eden. Kortom, genoeg weer te doen. En als je nu los wil gaan, dan zijn dit een paar heerlijke horrorgames.

Schreeuw het uit met deze 5 horrorgames op de Xbox Game Pass

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen