Xbox Game Pass krijgt één van de beste games van 2021

Games Jelle van Es 2 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Elke keer dat Microsoft nieuws naar buiten brengt over Xbox Game Pass, dan word ik daar gewoon blij van. In sommige gevallen krijg je te maken met games die vanaf dag één gratis worden uitgebracht en in andere gevallen komen ze iets later.

In de aankomende line up van Xbox Game Pass zien we onder andere de game Marvel’s Guardians of the Galaxy. Een heerlijk singleplayer avontuur. Wat mij betreft één van de betere games die vorig jaar is uitgebracht. De hoogste tijd dus voor een mooi overzicht.

Nieuwe toffe games voor Xbox Game Pass

Op dit moment kun je aan de slag met twee nieuwe games. Nou ja, helemaal nieuw zijn ze niet. Microsoft Flight Simulator is natuurlijk al lang uit. Eerst op de pc en later op de spelcomputer. Maar de game wordt nu toegevoegd aan de Cloud-service. Dat betekent dat je de game kunt streamen. Dat kan dus op je smartphone of tablet. Of je goede oude Xbox One. Want die spelcomputer kan sinds een tijdje ook games uit Xbox Game Pass streamen. Zo kun je die spelcomputer weer afstoffen. De andere game die je gelijk kan spelen is wel nieuw. Het gaat om Far: Changing Tides. Het is een game die zich afspeelt in een wereld van de toekomst, waar jij in overspoelde landschappen moet zien te overleven.

Microsoft Flight Simulator
Overal deze game spelen (Afbeelding: Microsoft)

Op 3 maart kun je via Xbox Game Pass losgaan met een JRPG in de vorm van Lightning Returns: Final Fantasy XIII. Final Fantasy XIII is een game die twee vervolgen kreeg, waarvan dit de laatste is. Je gaat aan de slag met Lightning en je hebt dertien dagen om de wereld te redden. Een week daarna is het feest. Op 10 maart kun je losgaan met het geinige Kentucky Route Zero of je gaat gras maaien in Lawn Mowing Simulator. Ook krijg je op die dag de game Young Souls, die gelijk via Xbox Game Pass wordt gelanceerd. De game is een combinatie tussen RPG en beat-em up. Ideaal dus te ontdekken.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Met Marvel’s Guardians of the Galaxy heb je echter de grootste topgame van deze periode op Xbox Game Pass. De game komt op 10 maart uit. Echt een ideale titel voor de service. Want wellicht dat je hem hebt overgeslagen omdat het enkel een game is voor een singleplayer avontuur. Die kun je nu dus met een actief abonnement lekker gratis gaan spelen. Lees hier de review.

Marvel's Guardians of the Galaxy
Marvel’s Guardians of the Galaxy (Afbeelding: Square Enix)

Marvel’s Guardians of the Galaxy: de beste Marvel-game sinds Spider-Man?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen