Jelle van Es
Jelle van Es Games 1 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Xbox Games with Gold november brengt gratis multiplayerfun

Het is vandaag de eerste dag van een nieuwe maand. Naast dat op die manier het jaar echt bijna voorbij is, betekent dat ook dat je aan de slag kunt gaan met de Xbox Games with Gold november-line up. Op die manier kun je met een actief abonnement weer heel wat games gratis binnenhalen. En deze maand zien we daarbij vooral wat mooie multiplayer fun. Tijd voor het maandelijkse overzicht.

Xbox Games with Gold november

Xbox Series X: Moving Out

We beginnen dit overzicht van de Xbox Games with Gold november met de game Moving Out. In deze game is het de bedoeling dat je allemaal meubelen verhuist van de ene naar de andere plek. Maar daarbij krijg je te maken met een grote lading aan obstakels. Door goed samen te werken kun je ervoor zorgen dat alles veilig overkomt. Het is een game die top is als je eerder al lol hebt gehad met Overcooked. Met maximaal vier spelers kun je hem gaan spelen en is zodoende de ideale game om samen met je vrienden te spelen.

Beschikbaar van 1 tot en met 30 november

Moving Out Xbox Games with Gold
Moving Out (Afbeelding: Microsoft)

Kingdom Two Crowns

De andere game die deze maand op de Xbox Series X gratis is binnen te halen via Xbox Games with Gold november is Kingdom Two Crowns. Echt zo’n typische game waar je niet veel van hebt gehoord en daarom dus perfect is om gratis binnen te halen. Het is een actiegame, waarbij je op de rug van je paard door de verschillende werelden gaat en het opneemt tegen vijanden. Daar komt soms meer tactiek bij kijken dan dat je in eerste instantie zou denken. De pixel-art zorgt daarbij voor een toffe visuele stijl.

Beschikbaar van 16 november tot en met 15 december

Kingdom Two Crowns (Afbeelding: Microsoft)

Xbox Games with Gold november Xbox 360: Rocket Knight

En zoals altijd krijg je ook twee games voor de Xbox 360, die je ook op de Xbox Series X kunt gaan spelen. Deze maand beginnen we met de game Rocket Knight. De oudere gamer zou daarbij het hoofdpersonage kennen uit de Sparkster-serie uit de tijd van de oude Sega-spelcomputers. In de actieplatformer gebruik je je rocketpack om vele vijanden te verslaan en zo de vrede in het koninkrijk terug te laten keren.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 november

Rocket Knight (Afbeelding: Microsoft)

Lego Batman 2 DC Super Heroes

De laatste game in dit overzicht van de Xbox Games with Gold November-line up is Lego Batman 2 DC Super Heroes. Ook dit is een heerlijke multiplayergame, die door jong en oud gespeeld kan worden. Vooral omdat je eigenlijk niet dood kunt gaan in de game. Als het misgaat, dan spawn je altijd weer en kun je proberen verder te komen. Echt een titel om lekker een tijd mee aan de slag te gaan en de verschillende superhelden uit te proberen.

Beschikbaar van 16 tot en met 30 november

Lego Batman 2 DC Super Heroes (Afbeelding: Microsoft)

Dat zijn dus de games in de Xbox Games with Gold November line up. Kortom, weer heel wat gratis gameplezier om mee aan de slag te gaan. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Schreeuw het uit met deze 5 horrorgames op de Xbox Game Pass

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!