Waarom je in oktober geen nieuwe Xbox Series S wil kopen

Games Mark Hofman 13 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Wie een Xbox Series S wil kopen, kan beter even wachten tot het einde van de maand. Microsoft kondigt een nieuwe bundel aan die meer dan de moeite waard is.

Op dit moment is de Xbox Series S te koop voor een adviesprijs van €299,99. Die prijs gaat niet veranderen, maar door de introductie van de Starterbundel krijg je vanaf 31 oktober net een beetje meer.

Xbox Series S krijgt een Starterbundel

De nieuwe bundel bestaat uit een witte Xbox Series S met een opslagcapaciteit van 512 GB. Naast de witte draadloze controller krijgen gamers echter ook direct toegang tot Xbox Game Pass Ultimate: de succesvolle dienst van Microsoft.

Game Pass Ultimate is dankzij de bundel de eerste drie maanden kosteloos te gebruiken, waardoor je dus direct aan de slag kunt met titels als Starfield en het gloednieuwe Forza Motorsport.

Waarom je geen Xbox Series S voor het einde van de maand wil kopen
(Afbeelding: Microsoft)

Daarnaast maakt het abonnement het mogelijk om games online te spelen met vrienden en krijg je toegang tot een aantal prettige voordelen. Denk aan kortingen of speciale items die je in-game kunt gebruiken.

Uiteraard krijg je ook toegang tot het aanbod van EA Play. Hierdoor zijn games uit franchises als Madden, Battlefield en Star Wars te spelen.

PlayStation 5 krijgt ook een nieuwe toevoeging

Naast Microsoft heeft ook Sony deze week een aankondiging gedaan. Het Japanse bedrijf introduceerde de vernieuwde PlayStation 5.

Veel gaat er niet veranderen. De console wordt zo’n 30% kleiner en gaat 24% in gewicht verliezen. Daarnaast wordt de standaard opslagcapaciteit vergroot naar 1TB.

@wantnl

De nieuwe Playstation 5 is hier 🔥🔥🔥 #playstation #playstation5 #playstation5slim #games #gaming

♬ original sound – WANT

Wie echter gebruik wil maken van de vernieuwde console, heeft nog wel iets meer geduld nodig. Sony laat weten dat de PlayStation 5 slim vanaf november te koop is.

Het maakt dus niet uit of je dit najaar op zoek bent naar een Xbox Series S of een PlayStation 5: het najaar ziet er op gamegebied goed uit voor liefhebbers die op zoek zijn naar een nieuwe console.

Immortals of Aveum: is dit dé speelbare verrassing van 2023?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen