Hoe je de Xiaomi 13 na één maand flink goedkoper kunt scoren

Deals Jeroen Kraak 23 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De Xiaomi 13 is nog maar een paar weken op de markt, maar je scoort het Android-toestel nu al flink voordeliger. Wij vertellen je hoe!

Deze maand lanceerde Xiaomi de 13 lijn. Er kwam een budgetmodel, normale versie en een Pro-toestel. Nu is de middelste met flinke korting te krijgen.

De Xiaomi 13 is nu flink voordeliger

De Xiaomi 13 is een prachtige smartphone voor mensen die veel verwachten van hun Android-toestel. Dat komt natuurlijk vooral door de Snapdragon 8 Gen 2 Processor die razendsnel is. Daarbij krijg je ook nog 8 GB RAM en 256 GB geheugen.

Dat razendsnelle zie je ook terug op het scherm van het toestel. Dit is een OLED van 6.36-inch die een helderheid heeft van 1900 nits. Daarmee heeft dit toestel het felste Android-scherm ooit. Als je in de zon staat is alles dus nog steeds leesbaar. De 120 Hz verversingssnelheid zorgt ervoor alles er soepel uitziet op de Xiaomi 13.

Dat is natuurlijk prachtig, maar waar Xiaomi echt verschil mee wil maken, is de camera. Deze is ontwikkeld samen met Leica. Het toestel heeft een grote sensor van Sony wat voor nog betere beelden zorgt. Daarnaast beschikt de hoofdcamera over 50 MP.

Ook krijg je er een 12 megapixel-groothoeklens en een 10 megapixel-telelens bij. Dit is iets minder dan die van de Pro, maar hiermee maak je nog steeds prachtige beelden.

Xiaomi 13 met Android na nog geen maand flink goedkoper
De 13. (Afbeelding: Xiaomi)

Ideale prijs voor een top Android-toestel

Daar houdt het niet op. Ook de batterij van de Xiaomi 13 is zeker het vermelden waard. De 4500 mAh-accu gaat makkelijk de hele dag mee. Kom je toch energie tekort? Binnen 40 minuten is dit Android-toestel tot 100 procent opgeladen. Je hoeft dus echt niet bang te zijn als je het vergeten bent.

De Xiaomi 13 heeft een adviesprijs van 999 euro, maar dit kan veel goedkoper. Het Android-toestel is nu al verkrijgbaar voor 749 euro bij Belsimpel. Gezien de specs van het toestel is dit een zeer goede prijs.

10 topgadgets die je deze week bij Aldi, Lidl, Action en Kruidvat scoort

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen