Xiaomi en Mercedes-AMG Petronas introduceren indrukwekkende elektrische F1-step

Elektrische auto's Mark Hofman 9 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Xiaomi slaat de handen ineen met het Mercedes-AMG Petronas Formula One team om een uiterst indrukwekkende elektrische step op de markt te brengen. Maak kennis met de Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition. Je slaat alleen van de naam al volledig achterover.

In de aankondiging, die door middel van een persbericht wordt gedaan, is te zien dat het de elektrische step is gericht op betrouwbaarheid, stijl en gemak. Erg fijn natuurlijk, maar wat betekent dit nu precies voor jou als consument?

Xiaomi introduceert indrukwekkende elektrische step

Wie al even opzoek is geweest naar een elektrische step kan zijn pareltje vandaag misschien vinden. Zeker wanneer je ook fan bent van het Formula One team van Mercedes-AMG Petronas. Xiaomi en Mercedes slaan de handen ineen en introduceren dus de nieuwe Mi Electric Scooter Pro 2. Dit model zorgt er niet alleen voor dat je als een gek door de stad vliegt, maar ook dat je de show weet te stelen. De elektrische step ziet dankzij de groenblauwe accenten en het strakke ontwerp er erg stijlvol uit. En daar blijft het niet bij.

Elektrische step voor de fans van Audi: razendsnel, stijlvol en hartstikke veilig

De elektrische step is voorzien van een actieradius van 45 kilometer en leent zich daarmee uitstekend uit voor de stad. Je raast in die tijd overigens over het asfalt met een snelheid van 25 kilometer per uur. Verder is de Mi Electric Scooter Pro 2 voorzien van een dubbel remsysteem, schokabsorberende opblaasbare banden en een ingebouwd display om de de boel goed in de gaten te houden. Ben je klaar met de step? Dan is het goed om te weten dat hij opvouwbaar is en je hem vervolgens makkelijk op kunt bergen.

Xiaomi Elektrische Step
Klapstep (Afbeelding: Xiaomi)

Op dit moment is de elektrische step nog niet te koop, maar Xiaomi heeft aangekondigd dat dit vanaf volgende maand wel mogelijk is. Je koopt hem dus vanaf half maart. De Mi Electric Scooter Pro 2 tik je op de kop voor €799.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen