YouTube Premium? Je kunt nu 3 maanden gratis topgames spelen

Tech Wesley Akkerman 18 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Heb je een YouTube Premium-abonnement? Dan kun je nu een gratis abonnement voor 3 maanden op gamestreamingdienst Google Stadia claimen. Dit geldt helaas niet voor iedereen. Alleen de gamers die nog niet eerder een abonnement op Stadia genomen hebben kunnen meedoen met de nieuwe actie van Google.

Google is niet vies van een aanbieding hier en daar, zeker als het om Google Stadia gaat. De gamestreamingdienst is nog lang niet populair onder gamers. En met verschillende acties probeert de zoekmachinegigant daar verandering in aan te brengen. Zo is er nu een actie voor abonnees van YouTube Premium.

Google Stadia uitproberen met YouTube Premium

Daar waar je normaliter Google Stadia een maand kunt uitproberen voordat je gaat betalen, kun je de dienst nu tot drie maanden lang gebruiken. Je krijgt in die tijd toegang tot zowel Stadia Pro als YouTube Premium, maar alleen wanneer je nog niet eerder een Pro-abonnement afgesloten hebt.

Stadia
De Google Stadiacontroller. (Afbeelding: Google)

De actie is geldig in een aantal landen, waaronder in Nederland. Met Stadia Pro krijg je niet alleen toegang tot de hoogste streamresolutie en onder meer uitgebreide audio-opties, ook krijg je maandelijks gratis games. Dit zijn titels die alleen die maand gratis zijn, evenals games die gewoon in je bibliotheek blijven staan. Hieronder bevinden zich ook een aantal grote gametitels.

De voorwaarden van de actie

Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan de actie. Het complete overzicht daarvoor tref je hier aan. De actie loopt tot en met 31 januari 2022. Je hebt tot 14 februari 2022 om de te ontvangen code in te wisselen. Let op, want je moet wel een betaalmethode uitkiezen om gebruik te kunnen maken van de promotie.

Geen nood: Google trekt niets van je betaalrekening of creditcard af voordat de drie maanden verstreken zijn. Maar je moet dus wel (extra) gegevens achterlaten. Met Stadia Pro krijg je overigens ook korting op games die je kunt aanschaffen met de dienst. Mooie dingen dus voor abonnees van YouTube Premium.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Google

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen