3 waanzinnige LEGO-sets die nu goedkoper zijn bij Bol.com

Deals Jeroen Kraak 6 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Je bent natuurlijk nooit te oud om te bouwen met LEGO, maar het is wel fijn als het niet zo duur hoeft te zijn. Gelukkig heeft Bol.com drie verschillende sets in de aanbieding. Twee voor de echte Marvel-fan en eentje voor de fanatieke gamer.

Hoe oud je ook bent, LEGO blijft fantastisch. Het in elkaar zetten van een set geeft je heerlijk rust en ontspanning, terwijl het eindresultaat prima op je bureau of in de kast past. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan genoeg licenties te pakken, waardoor je ook scènes en gebouwen uit echte games, films en serie kunt nabouwen, waaronder Marvel en Super Mario.

3 LEGO-sets in de aanbieding bij Bol.com

Het is dan ook niet gek dat die twee onderwerpen ook voor oudere LEGO-bouwers interessant zijn. Dit zijn drie sets met die onderwerpen die nu goedkoper zijn bij Bol.com.

#1 Marvel Avengers Endgame

Veel Marvel-fans vinden Avengers Endgame die beste film uit Phase 4. Het is het legendarische moment waarbij de verhalen uit alle films samen komen en Thanos verslagen wordt. Wat is er nu mooier om dat moment vast te leggen in LEGO.

Bij Bol.com is van dat moment een set in de aanbieding. Deze bestaat uit 794 onderdelen en 7 minifiguren. Zo krijg je bij deze set naast de unieke Thanos onder andere ook Captain Marvel, Wanda Maximoff en The Wasp. Normaal kost deze set 104,99 euro, maar nu betaal je 89,39 euro.

LEGO Avengers Bol.com
(Afbeelding: LEGO)

#2 Super Mario kasteel bij Bol.com

Van het slachtveld van Avengers Endgame gaan we naar die wat meer vredelievende wereld van Super Mario. Bol.com heeft namelijk een set in de aanbieding waarmee je het kasteel van prinses Peach na bouwt. Deze is ideaal om een LEGO Super Mario starterset uit te breiden.

Het LEGO Super Mario-kasteel bevat een troonzaal met een draaimuur waarachter Bowser verstopt zit. Ook zit er een schilderij dat je kunt omdraaien. Je bent dan weer helemaal terug in de game Super Mario 64. Normaal kost deze set 109,99 euro, maar je hebt ‘m nu voor 97,99 euro.

3 waanzinnige LEGO-sets die nu goedkoper zijn bij Bol.com
(Afbeelding: LEGO)

#3 LEGO Spider-Man

Ben je meer van Spider-Man? Ook dan heeft Bol.com een geweldige set in de aanbieding. Dit is de eindscène van Spider-Man: No Way Home die zich afspeelt op het Vrijheidsbeeld. Deze set bestaat uit 900 onderdelen en heeft negen iconische minifiguren zoals onder andere de drie verschillende Spider-Mans, Doctor Strange, MJ, Green Goblin en Doc Ock.

De achterkant van het bouwwerk kan open en geeft toegang tot een portaal. Bovendien is het met het zachte web mogelijk om slechteriken te vangen. Deze set is nu 12 euro goedkoper bij Bol.com. Hierdoor betaal je 70,09 euro.

3 waanzinnige LEGO-sets die nu goedkoper zijn bij Bol.com
(Afbeelding: LEGO)

Action stunt deze week met deze drie gadgets in de aanbieding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen